20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

VIDEO: Viteza în sânge și o ”glumă” i-au curmat viața! CINE e tânărul mort aseară în accidentul din Rodna:

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața aseară, într-un tragic accident. Ștefan avea viteza în sânge și se pare că ar fi făcut o întrecere, în glumă…

Un accident mortal a avut loc aseară, pe DN 17 D, între localitățile Rodna și Șanț. Mașina condusă de un tânăr de 22 de ani a părăsit carosabilul și a lovit din plin un stâlp de electricitate.

Din păcate, șoferul NU a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Accident MORTAL între Rodna și Șanț! Un tânăr și-a pierdut viața

Ștefan Ionuț era din Rodna și avea doar 22 de ani. Lucra și prietenii lui îl descriu ca un tânăr harnic și onest.

Am muncit cot la cot cu el. Era un om harnic, muncitor. Un băiat bun, întotdeauna sărea în ajutor. Respectul era respect pentru el. Onest, așa cum rar se mai găsesc oameni în ziua de azi…” ne-a povestit plină de durere o prietenă din copilărie.

Avea în schimb viteza în sânge, și-i plăcea să apese pedala de accelerație. Aseară ar fi făcut o întrecere și, ar fi pierdut controlul volanului.

A făcut o întrecere, așa, în glumă, și uite ce s-a întâmplat. Nu știm ce a fost acolo. De obicei era foarte stăpân pe volan, dar acum, nefiind mașina lui, ci a unui prieten, cine știe ce s-a întâmplat și uite…că a murit!” a mai spus tânăra.

Mesager24.ro a făcut public un video cu imagini surprinse câteva secunde înainte de accident. Imaginile coduc spre ipoteza unei întreceri, și se vede cum șoferul pierde controlul mașinii.

Ștefan locuia cu bunicul din partea mamei, părinții fiind divorțați de ani buni. Acesta mai are o soră, care locuiește cu tatăl lor.

Mesajele de condoleanțe și durere nu au încetat să apară, atât pe pagina de Facebook a tânărului cât și în secțiunea de comentarii a știrilor ce au anunțăat tragicul eveniment!

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familiei și celor ce l-au cunoscut!

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: