30.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

VIDEO: Viteza în sânge și o ”glumă” i-au curmat viața! CINE e tânărul mort aseară în accidentul din Rodna:

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața aseară, într-un tragic accident. Ștefan avea viteza în sânge și se pare că ar fi făcut o întrecere, în glumă…

Un accident mortal a avut loc aseară, pe DN 17 D, între localitățile Rodna și Șanț. Mașina condusă de un tânăr de 22 de ani a părăsit carosabilul și a lovit din plin un stâlp de electricitate.

Din păcate, șoferul NU a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Accident MORTAL între Rodna și Șanț! Un tânăr și-a pierdut viața

Ștefan Ionuț era din Rodna și avea doar 22 de ani. Lucra și prietenii lui îl descriu ca un tânăr harnic și onest.

Am muncit cot la cot cu el. Era un om harnic, muncitor. Un băiat bun, întotdeauna sărea în ajutor. Respectul era respect pentru el. Onest, așa cum rar se mai găsesc oameni în ziua de azi…” ne-a povestit plină de durere o prietenă din copilărie.

Avea în schimb viteza în sânge, și-i plăcea să apese pedala de accelerație. Aseară ar fi făcut o întrecere și, ar fi pierdut controlul volanului.

A făcut o întrecere, așa, în glumă, și uite ce s-a întâmplat. Nu știm ce a fost acolo. De obicei era foarte stăpân pe volan, dar acum, nefiind mașina lui, ci a unui prieten, cine știe ce s-a întâmplat și uite…că a murit!” a mai spus tânăra.

Mesager24.ro a făcut public un video cu imagini surprinse câteva secunde înainte de accident. Imaginile coduc spre ipoteza unei întreceri, și se vede cum șoferul pierde controlul mașinii.

Ștefan locuia cu bunicul din partea mamei, părinții fiind divorțați de ani buni. Acesta mai are o soră, care locuiește cu tatăl lor.

Mesajele de condoleanțe și durere nu au încetat să apară, atât pe pagina de Facebook a tânărului cât și în secțiunea de comentarii a știrilor ce au anunțăat tragicul eveniment!

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familiei și celor ce l-au cunoscut!

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...