1.4 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Vin ninsorile și vremea rea! Vânt puternic și depuneri semnificative de zăpadă

Vin ninsorile! În toate zonele montane din Bistrița-Năsăud va fi viscol în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie. Vântul se intensifică, iar rafalele pot atinge până la 100 km/h.

Va ninge aproape în întreg județul, iar vântul va face probleme la altitudinile mari.În zonele înalte, respectiv Pasul Tihuța, Dealul Ştefăniței și Pasul Strâmba, vântul va sufla cu viteze de 65-80 km/h și va ninge moderat, iar zăpada va fi puternic spulberată și troienită, conform Meteo.BN.
Stratul de zăpadă va depăşi 20 de centimetri, iar în zonele adăpostite va atinge aproximativ 30-40 de centimetri.
Vântul va sufla și moderat către zonele mai joase, cu intensificări de 35-50 km/h, în condiții de ninsoare slabă sau temporar moderată! Circulația rutieră se va desfășura în condiții de iarnă, fiind posibile chiar şi în zonele joase depuneri pe carosabil de 3-5 centimetri.
Foto: Facebook/Meteo.BN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...