22.2 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Vinerea viitoare, la Lechința, „S-au unit legendele: Florin Salam și Tzancă Uraganu”

Vinerea viitoare, la Lechința, va avea loc spectacolul „S-au unit legendele”, un eveniment din cadrul Turneului Național 2024 Romi pentru România – anunță Partida Romilor Pro-Europa – Sucursala Bistrița-Năsăud. Pe scenă vor urca mai mulți artiști de renume, printre care se numără Florin Salam și Tzancă Uraganu.

Partida Romilor Pro-Europa – Sucursala Bistrița-Năsăud are plăcerea de a anunța un eveniment extraordinar, intitulat „S-au unit legendele”, care va avea loc în data de 12 iulie 2024, începând cu ora 18:00, la Piața Agroalimentară din Lechința”, au declarat cei de la Partida Romilor Pro-Europa – Sucursala Bistrița-Năsăud.

Evenimentul face parte din „Turneul Național 2024 Romi pentru România”, care promovează cultura și tradițiile romilor.

Pe scenă vor urca artiști de renume, precum:
– Florin Salam
– Tzanca Uraganu
– Monik – Trupa Angels
– Jamarr
– Julia – Trupa Sexxy
– Axinte de la Vacanța Mare

„Acest eveniment aduce împreună legende ale muzicii românești și este destinat tuturor celor care doresc să se bucure de o seară plină de energie, muzică și distracție.

Accesul este gratuit, iar organizatorii asigură o atmosferă prietenoasă și sigură pentru toți participanții. Partida Romilor Pro-Europa – Sucursala Bistrița-Năsăud își propune să promoveze cultura romă și să aducă împreună oameni de toate vârstele pentru a celebra diversitatea și tradițiile noastre comune.

Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună și să ne bucurăm de muzica și talentul artiștilor prezenți!”, explică organizatorii.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.