20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Radu Moldovan, președinte CJ BN: S-a semnat contractul de achiziție publică pentru cele 25 de microbuze electrice. La ce primării din județ vor ajunge

Încă o veste bună pentru județul nostru! S-a semnat contractul de achiziție publică pentru achiziționarea a 25 de microbuze electrice, a anunțat președintele Consiliului Județean BN, Radu Moldovan. Microbuzele vor fi folosite pentru transportul durabil al elevilor. Care sunt primăriile care vor primi în 6 luni autovehicule electrice:

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a anunțat că termenul de livrare pentru microbuzele electrice este de 6 luni, de la data semnării contractului.

Cele 25 de unități administrativ-teritoriale din Bistrița-Năsăud care vor beneficia de aceste microbuze sunt:

 • Năsăud și Sângeorz-Băi
 • Prundu Bârgăului, Tiha Bârgăului, Livezile, Budacu de Jos
 • Rodna, Telciu, Târlișua, Maieru, Feldru
 • Lunca Ilvei, Poiana Ilvei, Ilva Mică, Ilva Mare
 • Lechința, Teaca, Cetate, Șanț,
 • Rebrișoara, Rebra, Parva
 • Căianu Mic, Petru Rareș, Leșu

Un proiect prin care contribuim semnificativ la reducerea emisiilor de carbon și promovarea unui mediu sustenabil”, a concluzionat Emil Radu Moldovan.

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud cumpără 25 de microbuze electrice pentru transportul elevilor la școală

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

 1. Bineînțeles,din banii noștri.
  Felicitări celor ,ce muncesc pe rupte ,să plătească impozite.
  De ce scoatem în evidență semnătura?

 2. Din oraș când veți duce copii la școală sii veți aduce acasă. Sa evitai aglomerație, debandada din parcări, claxoane, sunet de motoare. Se întâmplă în parcarea privata de lângă Generala 6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.