10.9 C
Bistrița
joi, septembrie 23, 2021

Primăria Bistrița amendată de polițiști, din cauza accidentului de azi-dimineață!

Un accident rutier a avut loc azi-dimineață în municipiu. O mașină a plonjat în râul Bistrița, în zona Codrișor. Carosabilul- sticlă! Administratorul drumului – Primăria Bistrița -a fost amendat de polițiști.

O șoferiță de 25 de ani a ajuns la spital, azi-dimineață, după ce mașina în care se afla a plonjat în râul Bistrița. Aceasta a pierdut controlul volanului, drumul fiind ”sticlă” din cauza gheții depuse.

FOTO: O șoferiță a plonjat cu mașina în râul Bistrița

Polițiștii au testat-o cu aparatul etilotest și au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Totodată, administratorul drumului respectiv a fost amendat. În cazul de față, Primărie Bistrița.

”În această dimineață, polițiștii Biroului Rutier au intervenit pentru efectuarea de verificări în vederea stabilirii exacte a împrejurărilor și cauzei în care a avut loc un accident rutier. O tânără de 24 de ani, din Bistrița, a fost rănită și transportată la spital. Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările. Totodată, polițiștii Biroului Rutier au sancționat administratorul drumului pentru neîndeplinirea obligațiilor de întreținere a drumului public pe timp de iarnă, potrivit reglementărilor în vigoare. Cuantumul amenzii este în valoare de 3045 de lei” au transmis reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...