22 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

Primăria Bistrița amendată de polițiști, din cauza accidentului de azi-dimineață!

Un accident rutier a avut loc azi-dimineață în municipiu. O mașină a plonjat în râul Bistrița, în zona Codrișor. Carosabilul- sticlă! Administratorul drumului – Primăria Bistrița -a fost amendat de polițiști.

O șoferiță de 25 de ani a ajuns la spital, azi-dimineață, după ce mașina în care se afla a plonjat în râul Bistrița. Aceasta a pierdut controlul volanului, drumul fiind ”sticlă” din cauza gheții depuse.

FOTO: O șoferiță a plonjat cu mașina în râul Bistrița

Polițiștii au testat-o cu aparatul etilotest și au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Totodată, administratorul drumului respectiv a fost amendat. În cazul de față, Primărie Bistrița.

”În această dimineață, polițiștii Biroului Rutier au intervenit pentru efectuarea de verificări în vederea stabilirii exacte a împrejurărilor și cauzei în care a avut loc un accident rutier. O tânără de 24 de ani, din Bistrița, a fost rănită și transportată la spital. Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările. Totodată, polițiștii Biroului Rutier au sancționat administratorul drumului pentru neîndeplinirea obligațiilor de întreținere a drumului public pe timp de iarnă, potrivit reglementărilor în vigoare. Cuantumul amenzii este în valoare de 3045 de lei” au transmis reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...