17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Viziere pentru Ambulanță, medici de familie și polițiști!

300 de viziere au fost împărțite astăzi celor de la Serviciul Județean de Ambulanță, medicilor de familie și polițiștilor de șeful liberalilor bistrițeni, Ioan Turc, și de cei care le-au confecționat la comandă, de urgență, firma Linul&Gymi din Bistrița, care se ocupă cu confecționarea prelatelor pentru terase, TIR-uri, camioane, etc. Polițiștii au mai primit și paravane de protecție pentru mașinile de intervenție.

Dotarea deficitară a echipelor de intervenție de la Ambulanță și ale Inspectoratului Județean de Poliție, dar și a medicilor de familie, i-a făcut pe cei de la Linul&Gymi SRL să răspundă pozitiv solicitării liderului PNL BN, Ioan Turc, de a confecționa câteva sute de viziere care să le fie donate. Astăzi, primele 300 de viziere au fost împărțite de Ioan Turc și Robert Linul la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud (100 buc.), alte 100 au fost date medicilor de familie, iar 100 de viziere au ajuns la polițiștii din IPJ BN. Pentru aceștia din urmă, mai exact pentru mașinile de pe echipajele de intervenție au fost montate duoă paravane despărțitoare, de protecție, în mașinile de intervenție și, în funcție de nevoi, se vor monta și altele.

„Astăzi, împreună cu domnul președinte al PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, am donat câte 100 de viziere personalului medical al Serviciului de Ambulanță, medicilor de familie și polițiștilor bistrițeni. O să continuăm ajutorul necesar cu acest tip de echipament pentru protecția oamenilor aflați în prima linie a luptei împotriva pandemiei de corona virus. Și o să continuăm să ajutăm!”, a declarat Robert Linul pentru Bistriteanul.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!