13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

Vot în 9 iunie, 15 și 29 septembrie și 8 decembrie

Pentru prima dată, românii își vor alege anul acesta europarlamentarii, parlamentarii, primarii, Consiliile Județene și președintele. Premierul Marcel Ciolacu a anunțat când vor avea loc alegerile: românii vor merge la urne în 9 iunie, 15 și 29 septembrie și 8 decembrie.

Coaliția de guvernare a stabilit data când vor avea loc alegerile prezidențiale din acest an. Românii își vor alege anul acesta europarlamentarii, parlamentarii, primarii, Consiliile Locale, Consiliile Județene și președintele țării.

Primele vor fi alegerile europarlamentare, care vor fi comasate cu cele locale, în care se vor alege primarii, consiliile locale și Consiliul Județean. Acestea vor avea loc în data de 9 iunie.

Alegerile prezindențiale vor avea loc în 15 și 29 septembrie, turul I și turul II. Ultimele vor fi alegerile parlamentare, în 8 decembrie.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.