12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Vrea ochelari noi?! Dăruiește-i un VOUCHER CADOU de la Iana Optic

Și iarna este soare! Iar lumina reflectată de zăpadă e puternică. Oferă-i celui sau celei dragi o pereche de ochelari de soare. Sau lasă-i sub brad un voucher cadou. Să-și ia ce-i dorește inima: ochelari de soare sau de vedere, calitate Iana Optic.

Gusturile nu se discută, iar când vine vorba de accesorii, să nimerești o femeie e cu atât mai greu. Dar nici cu bărbații nu ți-e ușor!

Dacă știi că-și dorește o pereche de ochelari noi de soare, sau vrea să-i schimbe pe cei de vedere, Iana Optic îți vine în ajutor.

Achiziționează un voucher cadou și pune-l frumos sub brad. Iar cel cadorisit își va putea alege ce-i dorește inima.

La Iana Optic, ochelarii de soare sunt în diverse modele și de la firme recunoscute: Dolce&Gabbana, RayBan, etc. Și chiar dacă e iarnă, ochelarii de soare îi ajută mult în special pe șoferi sau șoferițe.

Tot la Iana Optic, ramele disponibile pentru ochelarii de vedere sunt diversificate, pe culori și modele, iar lentila poate fi subțiată și tratată cu substanțe speciale. La Iana Optic, produsele sunt de calitate, așa că cel cadorisit va fi cu adevărat încântat.

Tot la Iana Optic puteți găsi ochelari pentru lucrul la calculator. E cadoul perfect dacă cel drag inimii petrece mult timp în fața gadgeturilor și vreți să aibă ochi frumoși și sănătoși.

Voi alegeți valoarea care doriți să fie trecută pe voucher, iar cel cadorisit își va alege ochelarii pe care îi dorește!

Mai mult, la alegerea ochelarilor care i se potrivesc va fi îndrumat de specialiștii Iana. Consultațiile oftalmologice sunt de asemenea oferite de oameni în domeniu.

Așadar, dați o fugă pe pietonalul Liviu Rebreanu nr. 5, la iana Optic, și faceți un cadou inedit: un voucher pentru o pereche nouă de ochelari.

Ca să vedeți oferta de ochelari de soare sau rame pentru ochelarii de vedere puteți urmări pagina de Facebook Iana Optică medicală sau puteți intra pe site-ul ianaoptic.ro.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: