-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Sportivii PFG din întreg județul termină anul cu medaliile de aur la gât

Sportivii Profesional Fight Gym din Bistrița antrenați de Sensey Ionel Burduhos s-au reîntors acasă de la Turneul Național Cezar Fight Championship cu medaliile de aur la gât.

PFG Bistrița a cucerit primul loc pe cluburi la Turneul Național Cezar Fight Championship 2021 dintre cele 35 de cluburi participante și 386 de sportivi. Sensey Ionel Burduhos a dus la competiție 50 de sportivi, mulți participând pentru prima oară la un astfel de concurs.

Luptele s-au dat în două ringuri și două tatami, iar o adevărată realizare atât pentru Bistrița-Năsăud cât și pentru PFG este faptul că 30 dintre sportivii lui Burduhos provin din cele opt comune în care PFG are puncte de lucru.

„Mă bucur că visul meu de la începutul anului legat de proiectul „Căutăm și antrenăm campionii la ei acasă” se transformă în realitate și încep să apară primii campioni”, a transmis Sensey Ionel Burduhos.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.