4.1 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

(FOTO) Un hambar a fost mistuit de flăcări în localitatea Dorolea. Cauza incendiului este o afumătoare nesupravegheată

Un hambar a fost mistuit de flăcări în localitatea Dorolea. Cauza incendiului este o afumătoare lăsată nesupravegheată, cauza a mai multor incendii din această perioadă.

Pompierii militari de la Detașamentul de Pompieri Bistrița și Garda de Intervenție Prundu Bârgăului, alături de SVSU Livezile au ingervenit în localitatea Dorolea la un incendiu izbucnit la o gospodărie, cu risc de extindere la casa de lângă.

Incendiul a fost stins de către pompieri, riscul de a se extinde la casa locuită de lângă fiind diminuat. Conform datelor oferite de ISU BN, nu au fost înregistrate victime.

Și de aceasta dată, incendiul a fost provocat de o afumătoare nesupravegheată, cauză des intalnită pentru incendii în perioada aceasta. Flăcările au mistuit aproximativ 30 de metri pătrați de hambar.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: