21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Vrei să devii primar al Bistriței? PNL te susține! Cu o condiție…

Cei care vor să intre în lupta pentru fotoliul de primar trebuie să-și depună candidatura până în 15 noiembrie. PNL a zis că susține orice persoană notorie din oraș. Cu o condiție:

Se pregătesc, cu pași înceți alegerile pentru primari. Cei care se visează în fotoliul de la conducere trebuie să-și depună candidaturile până în 15 noiembrie.

Știu că sunt deja care și-au depus candidatura. Nu știu exact câți. Dar oricum, candidatura se poate depune până în 15 noiembrie”, a explicat Ioan Turc.

Președintele PNL BN a făcut și o declarație… surprinzătoare!

„Dacă sunt persoane notorii din oraș, care cred că pot schimba în bine mersul orașului nostru, și vor să candideze, noi îi susținem! Să vină la noi, să se alăture PNL-ului și noi îi vom susține în această cursă”, a declarat Turc.

Toți cei care își depun candidatura trebuie să prezinte un plan „de conducere”. De asemenea, aceștia trebuie să semneze o declarație prin care vor susține pe cel care va ajunge în finalul cursei pentru fotoliul de primar. Ioan Turc a promis că va fi o campanie pozitivă, în care candidații din PNL nu vor avea voie să se vorbească de rău competitorii din cadrul partidului. DELOC!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...