17.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Vremea, bat-o vina! Administratorii patinoarului au cerut încetarea contractului!

A fost o iarnă blândă… chiar… primăvăratecă! Lucrul acesta a fost cel mai „dureros” resimțit de administratorii patinoarului. Bistrițenii s-au bucurat doar câteva zile de patinaj. Acum, cei de la ICE Arena au cerut încetarea contractului și patinoarul urmează să fie adunat.

Agitație mare și gânduri optimiste, în luna noiembrie, când în fața Palatului Culturii prindea contur patinoarul.

FOTO: Se instalează patinoarul la Palatul Culturii. Când avem şanse să patinăm

Deși acesta a fost deschis publicului încă de la începutul lunii decembrie, vremea ploioasă i-a ținut în casă pe bistrițeni. Chiar dacă administratorii patinoarului încercau din răsputeri să se lupte cu gradele cu plus și picurii de ploaie.

FOTO: Vremea rea nu-i sperie pe administratori! Numai pe patinatori!

Din nefericire, vremea din aceste luni de iarnă nu a ținut deloc nici cu bistrițenii, nici cu cei de la ICE Arena.

În 16 ianuarie, aceștia scoteau la vânzare căsuțele folosite pentru adăpostirea patinelor de închiriat de la patinoar. Iar de atunci, singurii bistrițeni care s-au mai avântat pe patinoar au fost cei care și-au adus de acasă patine și au încercat să răzbată printre mormanele de gheață și zăpadă întărită formate pe suprafața patinoarului.

Zilele acestea, cei de la ICE Arena ar trebui să-și adune lucrurile, aceștia înaintând deja o cerere Primăriei de a le fi încheiat contractul.

Au solicitat încetarea contractului. Conform acestuia, patinoarul ar fi trebuit să fie funcțional până în luna martie. Oricum, nu se impun penalizări, pentru că în contract e prevăzută o clauză privind vremea de afară. prognoza meteo nu e favorabilă nici pe zilele viitoare, deci cel mai probabil că își vor aduna lucrurile” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al PMB, Mihai Ruști.

ICE Arena a câștigat licitația pentru patinoar la finele anului 2018, contractul fiind încheiat pe o perioadă de 5 ani de zile.

Să sperăm ca va fi rece la iarnă! Că loc pentru un nou patinoar, s-a găsit!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...