31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Weekend plin pentru Salvamont: de la autoturism rostogolit pe Valea Anieșului, la accidentări în munții Rodnei sau Călimani

Salvamontiștii bistrițeni au avut parte de un weekend solicitand, fiind nevoiți să intervină în mai multe cazuri în Munții Rodnei și Munții Călimani: doi tineri s-au rostogolit cu un autoturism de teren pe Valea Anieșului, o femeie a căzut în zona Lacului Lala Mare, iar o altă persoană a fost rănită în Munții Călimani.

Weekend solicitant pentru Serviciul Salvamont Bistrița-Năsăud, care a avut parte de mai multe intervenții dificile în Munții Rodnei și Munții Călimani.

Salvamontiștii au intervenit la accidentul de pe Valea Anieșului, unde doi tineri s-au rostogolit cu autoturismul de teren, într-o zonă greu accesibilă. Mai multe despre acest accident puteți citi mai jos:

FOTO/VIDEO – ANIEȘ: Doi bărbați grav răniți, după ce mașina lor s-a răsturnat într-o zonă greu accesibilă. A fost solicitat elicopterul SMURD

În zona Lacului Lala Mare, salvamontiștii au ajutat o femeie care a alunecat pe o zonă cu piatră udă și acuza dureri foarte mari în zona umărului. Și aceasta a fost transportată cu elicopterul SMURD venit de la Târgu Mureș.

Salvamontiștii au intervenit și în Munții Rodnei, unde au acordat ajutor unei persoane rănite.

Weekendul ce tocmai a trecut a fost aglomerat pentru salvamontiștii din mai multe zone ale țării, fiind înregistrate 25 de apeluri prin care s-a solicitat intervenție de urgență.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.