9.6 C
Bistrița
vineri, octombrie 15, 2021

WONDERLAND: Domnu’ Hada, ne iertaț’ că v-am stricat zenu cu construcțiile ilegale

Numai la Inspectoratul de Stat în Construcții să nu suni și să întrebi de construcții ilegale ale afaceriștilor din Bistrița. Păi te ia șeful ăl mare, Constantin Hada, și te ceartă de naiba te ia, te și simți vinovat că ai îndrăznit să-l întrebi așa ceva. Păi ce, l-a durut vreodată de construcțiile ilegale? Ar fi culmea să-l ia durerea fix în concediu.

Cică el nu poate fi deranjat cu ilegalități în construcții, da n-a lăsat nici pe alții să se ocupe, că toate le știe numa el, restu-s de umplutură în instituție, iau banii fix numa să poată fi Hada șef.

Așa că liber la distracție și la construcții ilegale prin Bistrița, cel puțin două săptămâni, că fără Hada în oraș nici musca nu mișcă în instituție. Și legea o face el, numai el, tata și mama Inspectoratului de Stat în Construcții, care s-a remarcat în ultimii ani prin nimic, că n-am văzut să fi făcut ordine nici prin urbanismul local, nici prin județ.

După ce Primăria Bistrița a dat 5000 de lei pentru șase etaje ridicate ilegal de un dezvoltator imobiliar, de zici că era premiu de consolare (sperăm că ați prezentat și scuze, fain frumos, cum se cade), fraierii ăia mai mici care construiesc de acum ilegal vor primi scuze și premii. E liber, tată, să facă fiecare ce vrea în orașul ăsta!

Șefu de la Inspecția de Stat în Construcții e iritat în vacanță, iar la primărie Turc urmează să își ceară scuze de la cei care construiesc ilegal și să le dea din propriul salariu un premiu de consolare.

 • Nu ne mai facem bine! N-avem cu cine!

Sursa Foto: Răsunetul.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Sa dea socoteala si cea care a dat autorizatie de constructie nr. 135 / 24.02.2020 pe limita de proprietate , bloc cu 2 etaje in cartier de case ,in cartierul peste linie pe str.Ioan Slavici nr 7 .am facut 2 reclamatii la primarie si urbanism inregistrate cu nr. 37420 / 09.06.2020 si nr. 79962 / 02.11.2020 si nu am primit nici un raspuns nici in ziua de azi , cand in 30 zile trebuia sa primesc rasuns ,constructie pe limita de proprietate cu geam cu deschidere si balcon cu vedere la lotul vecin incalcand dreptul la intimitate in curtea mea incalcand articolele 611 , 612,614 ,615 ,616 din noul cod civil .din surse am aglat ca „as fi fost de acord ” , cea ce este un fals iar cei care au uzat de acest fals trebuie pedepsiti .
  In acele de la cadastru nici nu figureaza cu constructie pe limita de proprietate , are o linie punctata langa aceasta limita de proprietate.
  Poate se sesizeaza si cei care ancheteaza acestea .

 2. Domnule Barsan, unde ati fost cand construia Negrea blocul?
  Va rog postati pe facebook ca aparent doar asa functioneaza, veniti la vecini ca suntem de acord sa va ajutam.
  Numai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...