1.2 C
Bistrița
marți, martie 28, 2023

WONDERLAND: Domnu’ Hada, ne iertaț’ că v-am stricat zenu cu construcțiile ilegale

Numai la Inspectoratul de Stat în Construcții să nu suni și să întrebi de construcții ilegale ale afaceriștilor din Bistrița. Păi te ia șeful ăl mare, Constantin Hada, și te ceartă de naiba te ia, te și simți vinovat că ai îndrăznit să-l întrebi așa ceva. Păi ce, l-a durut vreodată de construcțiile ilegale? Ar fi culmea să-l ia durerea fix în concediu.

Cică el nu poate fi deranjat cu ilegalități în construcții, da n-a lăsat nici pe alții să se ocupe, că toate le știe numa el, restu-s de umplutură în instituție, iau banii fix numa să poată fi Hada șef.

Așa că liber la distracție și la construcții ilegale prin Bistrița, cel puțin două săptămâni, că fără Hada în oraș nici musca nu mișcă în instituție. Și legea o face el, numai el, tata și mama Inspectoratului de Stat în Construcții, care s-a remarcat în ultimii ani prin nimic, că n-am văzut să fi făcut ordine nici prin urbanismul local, nici prin județ.

După ce Primăria Bistrița a dat 5000 de lei pentru șase etaje ridicate ilegal de un dezvoltator imobiliar, de zici că era premiu de consolare (sperăm că ați prezentat și scuze, fain frumos, cum se cade), fraierii ăia mai mici care construiesc de acum ilegal vor primi scuze și premii. E liber, tată, să facă fiecare ce vrea în orașul ăsta!

Șefu de la Inspecția de Stat în Construcții e iritat în vacanță, iar la primărie Turc urmează să își ceară scuze de la cei care construiesc ilegal și să le dea din propriul salariu un premiu de consolare.

 • Nu ne mai facem bine! N-avem cu cine!

Sursa Foto: Răsunetul.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Sa dea socoteala si cea care a dat autorizatie de constructie nr. 135 / 24.02.2020 pe limita de proprietate , bloc cu 2 etaje in cartier de case ,in cartierul peste linie pe str.Ioan Slavici nr 7 .am facut 2 reclamatii la primarie si urbanism inregistrate cu nr. 37420 / 09.06.2020 si nr. 79962 / 02.11.2020 si nu am primit nici un raspuns nici in ziua de azi , cand in 30 zile trebuia sa primesc rasuns ,constructie pe limita de proprietate cu geam cu deschidere si balcon cu vedere la lotul vecin incalcand dreptul la intimitate in curtea mea incalcand articolele 611 , 612,614 ,615 ,616 din noul cod civil .din surse am aglat ca „as fi fost de acord ” , cea ce este un fals iar cei care au uzat de acest fals trebuie pedepsiti .
  In acele de la cadastru nici nu figureaza cu constructie pe limita de proprietate , are o linie punctata langa aceasta limita de proprietate.
  Poate se sesizeaza si cei care ancheteaza acestea .

 2. Domnule Barsan, unde ati fost cand construia Negrea blocul?
  Va rog postati pe facebook ca aparent doar asa functioneaza, veniti la vecini ca suntem de acord sa va ajutam.
  Numai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...