8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Zăpada proaspăt căzută se asortează cel mai bine cu bijuteriile de la Atlantis Gold!

A căzut prima zăpadă peste oraș! Se simte un aer de sărbătoare! Totul parcă e de poveste! Iar frumusețea persoanei iubite, în contrast cu zăpada, o pui cel mai bine în valoare cu bijuteriile de la Atlantis Gold. Fine, frumoase, strălucitoare și ușoare ca un fulg de nea. Cadoul perfect pentru el sau ea!

Puritate, libertate, frumusețe, spirit tânăr, bucurie… toate acestea sunt cuprinse parcă în fiecare fulg de nea care cade.

Și cu cei ai putea să contrastezi toate acestea? Ce ar putea să pună în evidență frumusețea persoanei iubite, lângă așa ceva?

Vă spunem noi: bijuteriile de la Atlantis Gold. Atingerea perfectă, finețea și rafinamentul întruchipat, eleganța și jovialitatea care pun în evidență sclipirea din ochii persoanei iubite.

Bijuteriile de la Atlantis Gold se asortează cel mai bine cu ținuta de iarnă, cu zăpada de afară, cu șemineul și ciocolata fierbinte, cu părul nins sau cu bucuria de pe fața unui copil.

Atlantis Gold și-a umplut vitrinele de cercei, brățări, inele sau lănțișoare. Din aur galben, roz sau alb, ca fulgii de nea.

Poți alege un set format din lănțișor și cercei. Sau poți să-i scrii numele din litere de aur. Să i-l pui apoi salbă la gât sau brățară la mână.

Poți găsi chiar și bijuterii pentru copii sau lingouri pentru a-i demonstra partenerului tău cât e de valoros.

Un lucru e clar: cadoul ce se asortează perfect cu sezonul rece și care pune în evidență frumusețea persoanei iubite sunt bijuteriile de la Atlantis Gold.

Așa că mergeți cu încredere la Bijuteria Atlantis Gold de pe Calea Moldovei, din incinta B1 Retail Park. Nu veți da greș în a vă exprima iubirea și aprecierea!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.