22.4 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Zimmo îți aduce gustul autentic american și alte noi specialități la prețuri mici, mici!

Sandwichuri de-ți lasă gura apă, sosuri de te lingi pe degete și salate întotdeauna fresh cumperi de la Zimmo! Mai mult, doar aici găsești gustul autentic american de hot-dog. Iar prețurile sunt atât de mici, de abia le vezi.

Atunci când vrei să ai o gustare rapidă și delicioasă, neapărat trebuie să mergi la Zimmo!

Aici găsești cele mai bune sandwichuri, cu sosuri unice Zimmo, bune de te lingi pe degete. Salatele sunt delicioase și întotdeauna proaspete.

Mai mult, Zimmo surprinde cu un meniu american ce cucerește papilele gustative cu gustul autentic de peste ocean. Meniul cuprinde hot-dog-ul cu ceapă caramelizată, condimentul unic ce-i oferă gustul autentic, cartofi prăjiți condimentați cu o combinație de sare și condimente unice, care le dau un gust exploziv, și o doză de suc.

Bineînțeles, dacă vrei ceva dulce, poți încerca delicioasa ciocolată de casă sau o brownie cu frișcă.

Dacă te gândești să servești ceva de băut, poți alege dintr-o gamă diversificată de sucuri, fresh-uri, sau cafele, însă e NEAPĂRAT să încercați milkshake-ul cu oreo.

Mai mult, dacă nu ai timp să ajungi la Zimmo, poți să îți comanzi acasă sau la birou bunătățile gătite de ei.

Prețurile sunt așa de mici, de abia le vezi. Meniul american e doar 10 lei, ciocolata de casă e doar 3 lei, brownie cu frișcă e la 5 lei, iar dacă dorești să-ți fie livrate, transportul e doar 6 lei.

Pentru a vedea toate bunătățile pe care le au cei de la Zimmo, consultă site-ul lor sau pagina lor de Facebook.

Dacă vrei să mergi la ei, îi găsești pe B-dul Independenței nr. 56. Iar dacă dorești să comanzi la domiciliu, sună fără nicio reținere la 0749558292.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, IMP România are nevoie de un șef de linie priceput

BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, asistent manager & marketing și însoțitor de grup charter Grecia / Bulgaria. IMP România are nevoie de un șef de linie priceput. Oferta completă, mai jos: 

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...