20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

1 octombrie, Ziua internaţională a persoanelor vârstnice: „Viaţă lungă şi liniştită alături de cei dragi!”

An de an, ziua de 1 octombrie este marcată în calendarul evenimentelor de suflet: Ziua internaţională a persoanelor vârstnice.

Devenită deja o frumoasă tradiţie, într-un anotimp care reprezintă atât de sugestiv vârsta a treia, sărbătorirea zilei de 1 octombrie se află sub semnul atenţiei, respectului şi al recunoştinţei îndreptate către cei care ne sunt părinţi şi bunici.

Casa Judeţeană de Pensii Bistriţa-Năsăud adresează tuturor vârstnicilor bistriţeni calde urări de sănătate, „tinereţe fără bătrâneţe”, viaţă lungă şi liniştită alături de cei dragi!

Cu deosebită preţuire,

Sanda Alina Vişan,

Director executiv Casa Judeţeană de Pensii Bistriţa-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!