6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Ziua Z – DIICOT face aproape 240 de percheziții în 28 de județe, printre care și Bistrița-Năsăud. Ce caută procurorii:

Astăzi se desfășoară cea mai importantă operațiune a procurorilor DIICOT din ultimii ani. În aceste momente se desfășoară aproape 240 de percheziții în 28 de județe. Pe listă se află și Bistrița-Năsăud. Ce caută procurorii:

În această dimineață are loc operațiunea „Ziua Z”, cea mai amplă acțiune de combatere a fenomenului infracțional organizat, care se desfășoară concomitent pe teritoriul a 28 de județe. În total, au loc 238 de percheziții domiciliare, ce vizează 227 de suspecți.

Printre județele unde au loc percheziții se numără și Bistrița-Năsăud. Potrivit știripesurse.ro, sunt investigate 20 de cauze penale, instrumentate de 14 structuri teritoriale DIICOT și structura centrală.

Este vorba despre grupări infracționale de trafic de droguri, trafic de persoane, criminalitate informatică, evaziune fiscală, contrabandă, infracțiuni cu violență, lipsire de libertate, șantaj și tentativă de omor.

Deocamdată nu se știe câte percheziții sunt efectuate în Bistrița-Năsăud și nici ce infracțiuni vizează.

Revenim cu noi informații.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: