Chemarea protestului! Doi afaceriști din Bistrița și-au luat copiii și s-au pornit spre Piața Victoriei

Chemarea protestului! Doi afaceriști din Bistrița și-au luat copiii și s-au pornit spre Piața Victoriei

Patronii lanțului de magazine Atlantis și-au luat copiii și s-au pornit spre București. Nu este vorba despre vreo excursie la final de săptămână, ci despre protestul din Piața Victoriei, unde au ținut neapărat să ajungă.

Rodica și Vasile Dobraniș, administratorii lanțului de magazine Atlantis, s-au pornit astăzi spre București, unde vor să ia parte la protestul din Piața Victoriei. Într-o postare pe Facebook, Rodica Dobraniș, a precizat că și anul trecut a fost cu sufletul în Piața Victoriei.

„Acum suntem pe drum, ăla lung, de 450 de km. Îl facem în vreo 7 ore, dacă nu vor fi probleme. Pentru că anul trecut am fost doar cu sufletul în Piața Victoriei, azi voi fi acolo cu toată familia mea. Azi sper să se facă curat în viața noastră, azi sper să-i fie dată o nouă șansă României și speranța să iasă din cutia Pandorei. Iar dacă aș putea, pe toți ăștia din spatele și din fața mea, inclusiv pe cei din sens opus, de pe Valea Prahovei i-aș lua cu un făraș imens și i-aș arunca în Piața Victoriei, să rezolv, așa cum îmi place mie, mai multe probleme într-o singură zi. Prea nu ne pasă, prea ni se fâlfâie. Până una alta, râmelor, hai, retragerea! De azi ar trebui să deveniți istorie, iar noi să ne întoarcem și să ne gândim la noi și la cei apropiați nouă. Să ne vedem de viața noastră, una nouă, liberă, așa cum ne-o visăm de atâta vreme”, a postat pe Facebook Rodica Dobraniș.

Familia Dobraniș, inclusiv cei doi copii Denis și Darius, sunt nelipsiți de la proteste, participând inclusiv la cele organizate în Bistrița. Acum 5 luni, lanțul de magazine Atlantis și-a oprit activitatea, vânzătoarele ieșind la aer 15 minute, și alăturându-se protestului național #Șîeu vreau autostradă!

Astăzi au loc proteste în întreaga țară. Mulți români stabiliți în străinătate au venit în țară special pentru a participa la acest protest. Și bistrițenii ies în stradă în fața Instituției Prefectului, începând cu ora 19:00.

Foto: Facebook Rodica Dobraniș

 

FOTO/VIDEO: Mii de bistriţeni, în stradă, la concertul The Motans acum 8 ore - „Poate, poate, apusul de soare e doar răsăritul văzut de la spate… Poate, poate într-o altă viaţă ne vom regăsi. Şi vom învăţa să fim fericiţi, admirând câte două răsărituri pe zi…!" Mii de bistriţeni, în stradă, la concertul The Motans...
FOTO: TRAGIC – Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu mașina într-o curbă acum 11 ore - Un GRAV accident rutier s-a petrecut în localitatea Ciceu Cristești. Din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, un bărbat și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat. Un alt tânăr a fost rănit.
S-a chefuit la nuntă și a adormit în drum spre casă. Pățaniile șoferului trezit în trafic de Poliție și Ambulanță acum 16 ore - Căldura și alcoolul l-au „dărâmat” pe un șofer de 40 de ani. Acesta a fost găsit dormind în trafic, pe o stradă din Bistrița, cu motorul pornit. Deșteptarea i-au dat-o polițiștii și Ambulanța.
DE CITIT: Miezul nopții în grădina binelui și a răului acum 16 ore - De citit: Miezul nopții în grădina binelui și a răului. Naratorul, un jurnalist din New York, alege să rămână în Savannah, Georgia o vreme pentru a descrie locul și oamenii. Astfel că aproape fiecare locuitor dorește să-l informeze în legătură cu istoria orașului, poveștile vecinilor și, bineințeles, să-i ofere doza necesară de bârfă.
Aquabis: Se sistează apa în Simioneşti şi Monariu acum 18 ore - Aquabis SA îşi informează consumatorii că până luni, 26 august 2019, se sistează apa TOTAL în localităţile Simioneşti şi Monariu.
VIDEO: Parc industrial, într-un sat din Bistriţa-Năsăud…?! acum 19 ore - Poate părea o nebunie: mulţi se îndoiesc că un parc industrial este realizabil într-o comună sau un sat al judeţului. Dar este visul unui primar din Bistriţa-Năsăud, care vrea astfel să ofere mai multe locuri de muncă celor din comunitatea sa:
Bani mai puțini pentru directorul unui liceu din Bistrița în urma unui control făcut de Curtea de Conturi acum 21 de ore - Un liceu din Bistrița a fost luat la puricat de Curtea de Conturi. Totul a pornit de la faptul că directorul era încadrat greșit la plată, astfel că încasa lunar mai mulți bani decât i se cuveneau. Curtea de Conturi a intrat pe fir și l-a lăsat cu mai puțini bani.
Rostul de dimineaţă. O expediţie tulburătoare: Spre centrul pământului. Unde stâncile oftează ameninţător… acum 22 de ore - În timp ce deasupra, bistriţenii de pretutindeni sărbătoreau după puteri – dedesubt doi speologi s-au încumetat să pătrundă din nou în măruntaiele peşterii Tăuşoare. Într-o expediţie tulburătoare care a surprins câteva momente miraculoase...
FOTO: Prea beat la volan ca să mai dea prioritate.. acum O zi - Un accident rutier s-a petrecut în localitatea Rusu Bârgăului. Doi bărbați au fost răniți după ce un șofer prea beat nu a acordat prioritate.
FOTO/VIDEO: Din Düsseldorf, acasă, ovaţionat şi aplaudat la scenă deschisă…! acum O zi - De pe scena operei din Düsseldorf, a ajuns, în această seară, pe scena de acasă… A fost ovaţionat şi aplaudat de prieteni şi admiratori care i-au scandat numele, într-un emoţionant şi memorabil concert în aer liber.
VIDEO: Gavrilaș Mureșan și Dorel Cosma sunt de astăzi cetățeni de onoare! acum O zi - Două personaje semnificative pentru municipiul Bistrița au devenit astăzi cetățeni de onoare! Celor doi bărbați le-a fost acordat acest titlu astă-seară, într-o ceremonie premergătoare concertelor de la Târgul Mare al Bistriței.
FOTO: Donații pentru Pompierii bistrițeni din partea partenerilor germani acum 2 zile - În zi de sărbătoare pentru orașul nostru, pompierii bistrițeni au primit în dar o serie de autospeciale de intervenție și echipamente specifice pompierilor. Acestea au fost donate de mai multe unități de pompieri din Germania, partenerii salvatorilor bistrițeni.
Autocarul echipei de handbal Gloria Bistrița implicat într-un accident în județul Sălaj acum 2 zile - Autocarul echipei de handbal Gloria Bistrița a fost implicat într-un accident în județul Sălaj, în drum spre casă. Un autoturism ar fi intrat cu viteză într-o curbă, iar autocarul a lovit un cap de pod.
Și-a lăsat fiica cu probleme psihice să hoinărească prin oraș. Cum a fost pedepsită bistrițeanca inconștientă acum 2 zile - O bistrițeancă și-a lăsat fiica cu probleme psihice să hoinărească prin oraș. Aceasta a fost găsită la câțiva kilometri buni de casă, de către polițiștii locali. După ce au dus-o acasă, agenții au și „pedepsit-o” pe mama acesteia:
Munții Călimani, cea mai populară destinație a weekendului pentru sportivi. Via Maria Theresia la ediția cu numărul VI acum 2 zile - Locul de întâlnire pentru sportivi weekendul acesta este Via Maria Theresia, cea mai lungă potecă tematică din munții României. Munții Călimani găzduiesc cea de-a VI-a ediție a competiției care a reunit 850 de sportivi din țară și din străinătate.