Din lac în puț! Cilică, reținut după ce și-a sechestrat nevasta și lovit mama

Din lac în puț! Cilică, reținut după ce și-a sechestrat nevasta și lovit mama

Problemele se țin lanț în cazul omului de radio Florin Cilică. După ce a fost reținut că a făcut show cu poliția, acum riscă să ajungă după gratii. Asta pentru că și-ar fi lovit, sechestrat și amenințat soția și și-ar fi lovit mama.

În 30 septembrie, dimineață la ora 03:00, omul de radio Florin Cilică a fost reținut de polițiști. I s-a întocmit dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevare mostre biologice.

După ce a fost eliberat, omul și-a cerut scuze, în mediul online, pentru tot show-ul făcut.

Doar că, la nici două zile distanță, a căzut din lac în puț. Florin Cilică e din nou reținut, și riscă să ajungă după gratii. Motivul? S-a crezut „mare macho”.

Informațiile despre spiritul violent al acestuia au ajuns la reporterii Bistrițeanul.ro încă de când a fost reținut în 30 septembrie. Surse ne spuneau atunci că probabil de aceea a fost reținut.

Dacă atunci s-a infirmat, la doar două zile distanță, Florin Cilică a fost reținut din nou, pentru 24 de ore. S-ar părea că acesta și-a bătut soția, a lipsit-o de libertate și ar fi amenințat-o cu moartea. Soția sa este și însărcinată, urmând să nască în cel mai scurt timp. Mai mult, acesta și-ar fi lovit și mama.

La data de 3 octombrie a.c., polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 33 de ani, din Runcu Salvei. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 25-26 septembrie a.c., bărbatul ar fi agresată-o atât pe soția lui, o tânără de 21 de ani, cât și pe mama acestuia, o femeie de 51 de ani, din Bistrița. Totodată, polițiștii au constatat faptul că, în aceeași perioadă, bărbatul ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal și ar fi amenințat-o cu moartea pe soția sa”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Pe site-ul Judecătoriei Bistrița apare o solicitare emitere ordin de protecție, din partea soției lui Cilică. Ordinul a fost aprobat.

Admite în parte cererea formulată de reclamanta Cilică Viorica-Cristina, în contradictoriu cu pârâtul Cilică Florin-Alexandru. Emite un ordin de protecţie împotriva pârâtului pe o durata de 3 luni, dispunând următoarele măsuri: – obligă pârâtul să păstreze o distanţă de minim 100 m faţă de reclamantă şi faţă de reşedinţa acesteia – interzice pârâtului orice contact cu reclamanta, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod. (…) Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţa publică de astăzi, 01 octombrie 2019”, se arată pe pagina Instanței de judecată.

Astăzi, omul de radio va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru infracțiuni de violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare.

Încă nici nu a ajuns bine Cilică pe coridorul instanței de judecată, că pe adresa redacției au început să curgă informațiile care confirmă acest lucru.

Culmea, Cilică azi avea programată înfățișarea în fața instanței pentru a revoca controlul judiciar de 60 de zile, dat pentru infracțiunea din 30 septembrie. Cu titlu URGENT.

 

 

OFICIAL! Alocațiile copiilor vor crește din 2020. Legea a fost promulgată noiembrie 14, 2019 - Vești bune pentru părinți și copii! Acum totul e oficial! Valoarea alocației de stat va crește în fiecare an, din anul 2020! Legea a fost promulgată de președintele României.
Big Brother și-n Sîngeorz! Câte camere vor urmări orice mișcare din orașul stațiune: noiembrie 14, 2019 - În tot mai multe localități se instalează camere de supraveghere. O astfel de decizie a luat și primarul orașului stațiune. Zeci de camere vor fi montate în perioada următoare.
TRAFIC DE MINORI: Mamă și fiică reținute! noiembrie 14, 2019 - Ieri au avut loc trei percheziții domicilare pe raza județului nostru. S-ar părea că patru bistrițeni ar fi racolat, transportat și obligat minore să se prostitueze. Două fe,mei au fost reținute.
Hyundai dezvăluie primele detalii despre revoluţionarul concept SUV plug-in hybrid noiembrie 14, 2019 - Hyundai dezvăluie imagini şi un material video despre conceptul inovator de clasa SUV cu sistem de propulsie plug-in hybrid. Acesta va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
FOTO „Pepinieră” de handbaliste de performanță. Cum au fost convinse aproape 300 de fete să facă sport noiembrie 14, 2019 - După ce decenii sportul simbol al județului a fost fotbalul, autoritățile județene au schimbat macazul în ultimii ani și s-au concentrat asupra handbalului. Județul nu a ajuns doar să aibă o echipă în cele mai bune 5 din țară, ci își face propria pepinieră de handbaliste de performanță.
Bunicul agresor pus sub control judiciar. DE la ce a pornit totul: noiembrie 14, 2019 - Un incident mai puțin obișnuit a avut loc ieri la Căminul de bătrâni din municipiu. Un bunic a fost înjunghiat de un altul, cu doi ani mai tânăr. Victima a ajuns la Cluj. DE la ce a pornit totul:
GRAV şi ILEGAL, în Ilişua! Autorităţile îşi bat joc de un monument de importanţă naţională noiembrie 14, 2019 - Autorităţile din Uriu, care ar trebui să vegheze ca legea să fie respectată şi în Ilişua, îşi bat joc de unul dintre monumentele de importanţă naţională.
ÎNGRIJORĂTOR: Bistrițenii continuă să-și radieze firmele! noiembrie 14, 2019 - Numărul firmelor bistrițene radiate în primele 9 luni e mai bine de dublu față de aceeași perioadă a anului trecut. Astfel, Bistrița Năsăud se clasează pe locul III la nivel național în ce privește creșterea semnificativă a radierilor. Numai în luna septembrie, zeci de bistrițeni au pus lacătul pe firme.
Aquabis: Două străzi din Bistriţa, fără apă potabilă astăzi noiembrie 14, 2019 - Două străzi din Bistriţa rămân astăzi fără apă. Cei de la Aquabis au de montat  un reductor de presiune pe conducta de distribuție a apei potabile.
REVOLTĂ a primarilor pe firma care adună gunoaiele: „Am ajuns să fim exploatați de Supercom!” noiembrie 14, 2019 - Prețurile practicate de SRL-ul care colectează gunoaiele, care cresc precum Făt Frumos, încep să revolte inclusiv primarii din mediul rural, care spun că au ajuns să fie exploatați de Supercom, iar cetățenii îi arată cu degetul din cauza dărilor mari la gunoi.
GRATUIT! Astăzi și mâine, testări ale glicemiei, la Policlinică: noiembrie 14, 2019 - Cu ocazia ZIlei Mondiale a diabetului, unitățile medicale oferă testări gratuite. Două zile la rând, la Policlinia Bistrița puteți să vă testați glicemia. Fii înțelept și rămâi sănătos:
FOTO/VIDEO: Incendiu devastator în Șanț. Patru familii au rămas fără locuințe noiembrie 14, 2019 - Cel mai violent incendiu din ultimii ani, înregistrat în județul nostru a avut loc la miezul nopții. Patru case din localitatea Șanț s-au făcut scrum. 15 persoane care locuiau în casele cuprinse de flăcări au rămas pe drumuri.
ȘOC și GROAZĂ la Căminul de bătrâni: Un bunic a înjunghiat un alt bunic noiembrie 13, 2019 - Un incident grav a avut loc azi la Căminul de Bătrâni din Bistrița. Un bunic l-a înjunghiat pe altul, în zona pieptului. Victima, de 73 de ani, a ajuns la spital. În această după-masă, un echipaj medical și unul al poliției au fost solicitate să intervină la un conflict finalizat cu înjunghieri, la Căminul de...
Purtată de „aripile dragostei” la sute de km distanță! Unde a fost găsită o minoră dispărută de acasă: noiembrie 13, 2019 - O copiluță din Dumitra a plecat de acasă, luni. Ieri, mama fetei i-a anunțat dispariția. Polițiștii au găsit-o rapid. O purtaseră ”aripile dragostei” la 400 de km distanță!
FOTO: I s-a aprins mașina la care lucra noiembrie 13, 2019 - Un bistrițean făcea reparații la mașina unui prieten. La un moment dat, la compartimentul motor a izbucnit un incendiu. A fost nevoie de intervenția pompierilor.