METGLASS a deschis cel mai modern showroom cu ferestre, sisteme de umbrire și uși inteligente, pe Independenței!

METGLASS a deschis cel mai modern showroom cu ferestre, sisteme de umbrire și uși inteligente, pe Independenței!

Povestea METGLASS a început de la calitate și cu toleranță zero față de conceptul românesc „las’ că merge și așa”. Nu, nu merge și așa și, oricum, nu merge pentru mult timp, iar o astfel de atitudine față de client nu poate crește serios o companie cu ambiții mari de viitor.

Livrând calitate și-au câștigat clienți de calitate și nu este bucurie mai mare decât atunci când clienții cer imperativ  constructorilor produsele METGLASS. Astăzi, jumătate din producția METGLASS pleacă spre Austria, în timp ce cealaltă jumătate este livrată clienților din Bistrița-Năsăud și din județele învecinate, care vor calitate pentru construcții de calitate, proiectate să reziste în timp.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, Ovidiu Morar a avut în planul de afaceri al propriei companii – METGLASS – două mari ambiții: să ofere calitate și să obțină cel mai bun preț pentru clienții săi.  

„Clientul care vrea calitate și plătește pentru asta trebuie să o remarce, să facă diferența, să primească exact ceea ce a plătit. Noi de la calitate nu facem rabat, pe asta am concentrat toată producția METGLASS, iar provocarea continuă a companiei noastre este să livrăm produse de calitate la un preț foarte bun. Se poate! Noi demonstrăm asta de 8 ani încoace… Suntem pasionați și mereu atenți la tot ce e nou în acest domeniu, așa că în noul nostru showroom clienții pot să găsească ultimele inovații în domeniu, cum ar fi ușile pentru Smart Home, cu deschidere prin amprentă sau sisteme de umbrire inteligente”, a declarat ec. Ovidiu Morar, managerul METGLASS, pentru Bistrițeanul.ro.

METGLASS s-a impus deja pe piața locală ca și furnizor de ferestre și uși premium, iar asta pentru că lucrează întotdeauna cu liderii în domeniu, o garanție a calității. Atunci când vine vorba de ferestre, sistemele marca SALAMANDER chiar fac diferența la factura pentru încălzire, reducând costurile cu până la 40 la sută, avantaj la care se adaugă confortul și liniștea – neprețuite! Feroneria folosită este ROTO NT, lider de piață, iar sticla folosită este una de o calitate excepțională, de la alți lideri de gamă la nivel mondial, Saint Gobain și Guardian. 

VELUX nu mai are nevoie de prezentare atunci când vorbim de ferestre de mansardă și în oferta METGLASS veți găsi chiar și ferestrele electrice VELUX INTEGRA, care permit controlul de la distanță, prin wireless. Sunt ideale pentru cei care vor o locuință inteligentă, în care, de exemplu, ferestrele din mansardă să se închidă singure când începe ploaia. 

După ce clienții au cerut sisteme de umbrire pentru ferestre, în oferta companiei au apărut rulourile aplicate, cele suprapuse, verticale, dar și rolete textile, din bambus sau cu jaluzele orizontale. Mai mult, la METGLASS veți găsi inclusiv sisteme de umbrire inteligente, trebuie doar să întrebați de ele și veți primi toate informațiile despre cum vă pot ușura viața. 

Atunci când aveți nevoie de uși, orice fel de uși, de intrare, la garaj, armonice sau nu, cu interior MDF, din sticlă, aluminiu, culisante sau antifoc ori inteligente, cu deschidere prin amprentă, să treceți pe la showroom-ul METGLASS deschis la parterul Casa8Tima, de pe Bulevardul Independenței din Bistrița, de lângă Kaufland. Profesioniști în uși și ferestre de calitate vă stau la dispoziție cu soluții și sfaturi pertinente pentru construcția voastră, au răspuns la toate întrebările voastre și o soluție pentru orice provocare lansată de voi. 

Tot la METGLASS trebuie să ajungeți dacă sunteți în căutare de oferte pentru balustrade din inox, fier forjat sau chiar de sticlă. 

Profesioniștii METGLASS sunt specialiști și în lucrări din sticlă. Dacă aveți de făcut compartimentări din pereți de sticlă, copertine, vreți să faceți placări din sticlă vopsită sau poate o cabină de duș din sticlă, să le cereți părerea! Au suficientă imaginație și cunoștințe tehnice cât să poată face față oricăror provocări în construcții, unor proiecte futuriste, plus că aveți cu ei un raport excelent calitate/preț. Sunt pricepuți și la construcții metalice, garduri și porți, copertine și scări din fier, așa că nu ezitați să-i întrebați ce soluții au pentru voi.

Toată oferta lor de produse și servicii vă este la îndemână oricând, pe www.metglass.ro. Pe pagina lor de Facebook – MetGlass veți găsi sute de fotografii cu lucrările pe care le fac, în țară sau în străinătate, iar dacă dați un Like veți rămâne la curent cu toate noutățile.

Pentru a vedea cu ochii voștri calitatea produselor și pentru o discuție pe larg despre ceea ce vă interesează, dați o fugă oricând între orele 9:00-18:00 până la showroom-ul lor de pe B-dul Independenței, 99B, la parterul Casa8Tima, lângă Kaufland. Au calitate, soluții inovatoare și prețuri excelente pentru cei care vor calitate premium, la un preț bun!

O mică parte din lucrările MetGlass le puteți vedea și în galeria foto de mai jos:

Apa de ploaie ne va arde la buzunar! acum 5 ore- Bistrițenii trebuie să-și pună bani deoparte pentru cheltuielile imediat următoare. Apa de ploaie ne va arde la buzunare. Iar valoarea facturilor ce vor trebui plătite în lunile mai și iunie va fi mult mărită. Nu se întrevede nicio reducere. 
FII REPORTER: Scumpă apa la Jelna! Pardon, benzina! acum 6 ore- Un bistrițean ar fi plătit 100 de lei pentru 17 litri de...apă! Teoretic de la pompă ar fi trebuit să curgă benzină. Însă când a golit rezervorul, stupoare! Nici nu a fost de mirare că mașina i s-a oprit!
Ce faci dacă te prind tunetele și fulgerele pe munte? Află răspunsurile la „Școala de mers pe munte” acum 6 ore- „Școala de Mers pe Munte” te învață să asculți muntele! Proiectul Asociației Tășuleasa Social continuă și ajunge la ediția cu numărul 5. Anul acesta, 200 de persoane din toată țara și din Republica Moldova vor avea ocazia să afle secretele muntelui.
FOTO: Imagini spectaculoase din Bistrița-Năsăud, premiate la Fotogeografica, în București! acum 8 ore- Peste 1200 de fotografii au ajuns în acest an la Fotogeografica, unul dintre cele mai importante saloane de fotografie din țară, iar printer premianți se află și doi fotografi din Bistrița, în timp ce un tânăr din Lunca Ilvei a ajuns cu fotografiile sale în catalogul expoziției.
Silvia Galben (PMP): Plan de acțiune al europarlamentarilor PMP în legislatura 2019 – 2024 (2) acum 8 ore- Din poziția de candidat PMP la alegerile europarlamentare din 26 mai, bistrițeanca Silvia Galben ne prezintă care sunt elementele de politică externă care pot afecta securitatea Uniunii Europene, dar și aspectele pentru care parlamentarii PMP vor milita în Parlamentul European.
Ștafeta Ciclistă SM mobilizează și unește oameni! acum 8 ore- „Ștafeta Ciclistă SM”, o campanie organizată de Asociația de Scleroză Multiplă din România ajunge la Bistrița! Aproape 100 de cicliști vor pedala în scopul informării și conștientizării comunității cu privire la maladia Sclerozei Multiple.
Noi drumuri județene vor fi modernizate. VEZI care sunt acestea: acum 9 ore- Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud continuă lucrările de modernizare a infrastructurii de drumuri judeţene. Acest lucru face parte din proiectul de conectare la reţeaua trans-europeană de transport (TEN-T). VEZI ce drumuri vor fi refăcute:
ATENȚIE! Viperele au ieșit la plimbare prin Colibița! acum 10 ore- Existența viperelor în Colibița nu e o noutate. Doar că acestea au ieșit ”din hibernare” de curând și au pornit la plimbare. Ce trebuie să faceți dacă vă întâlniți cu un astfel de exemplar:
Silvia Galben (PMP): Plan de acțiune al europarlamentarilor PMP în legislatura 2019 – 2024 (1) acum 11 ore- Din poziția de candidat PMP la alegerile europarlamentare din 26 mai, bistrițeanca Silvia Galben ne prezintă care sunt principalele elemente ce ghidează Planul de Acţiune Parlamentară al europarlamentarilor PMP.
Miting electoral: Rareș Bogdan (PNL) vine mâine la Bistrița! acum 11 ore- „Rareș Bogdan vine alături de bistrițeni! Vă aşteptăm pe platoul din fața Palatului Culturii!”, anunță PNL Bistrița-Năsăud.
Verifică rapid și ușor dacă ești asigurat și ai card de sănătate: acum 12 ore- Acum aveți posibilitatea de a verifica dacă sunteți asigurat și aveți card de sănătate emis. CNAS vă explică ce trebuie să faceți pentru a verifica. Plus pașii pe care trebuie să-i urmați în funcție de situația în care vă încadrați.
Aquabis: Se sistează apa în Dorolea și Valea Poenii acum 12 ore- Locuitorii din Dorolea și Valea Poeni au rămas fără apă potabilă încă de ieri seară. Aquabis Bistrița a fost nevoită să sisteze apa până joi, 23 mai. Care este motivul:
L-ați văzut pe Posh? Recompensă 2.000 de euro pentru cine îl aduce acasă! acum 12 ore- Informația dispariției lui Posh a făcut deja înconjurul întregii țări, dar fără succes. Stăpâna câinelui, o cunoscută handbalistă, oferă o recompensă uriașă. L-ați văzut?
Biciclist accidentat grav, lângă Teraplast acum 13 ore- Un accident rutier a avut loc în această dimineață, în zona Teraplast. Un biciclist a fost lovit de o mașină care a pătruns pe contrasens. Ambii au fost testați cu aparatul etilotest.
Ioan Turc – PNL: Sistemul de gestionare al apelor pluviale din Bistrița este „varză”! acum O zi- Astăzi, orașul Bistrița localitățile componente au fost blocate în câteva minute de la începerea ploii. Ioan Turc (PNL) dă vina pe sistemul de gestionare a apelor pluviale și solicită sprijin din partea județelor învecinate.