METGLASS a deschis cel mai modern showroom cu ferestre, sisteme de umbrire și uși inteligente, pe Independenței!

METGLASS a deschis cel mai modern showroom cu ferestre, sisteme de umbrire și uși inteligente, pe Independenței!

Povestea METGLASS a început de la calitate și cu toleranță zero față de conceptul românesc „las’ că merge și așa”. Nu, nu merge și așa și, oricum, nu merge pentru mult timp, iar o astfel de atitudine față de client nu poate crește serios o companie cu ambiții mari de viitor.

Livrând calitate și-au câștigat clienți de calitate și nu este bucurie mai mare decât atunci când clienții cer imperativ  constructorilor produsele METGLASS. Astăzi, jumătate din producția METGLASS pleacă spre Austria, în timp ce cealaltă jumătate este livrată clienților din Bistrița-Năsăud și din județele învecinate, care vor calitate pentru construcții de calitate, proiectate să reziste în timp.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, Ovidiu Morar a avut în planul de afaceri al propriei companii – METGLASS – două mari ambiții: să ofere calitate și să obțină cel mai bun preț pentru clienții săi.  

„Clientul care vrea calitate și plătește pentru asta trebuie să o remarce, să facă diferența, să primească exact ceea ce a plătit. Noi de la calitate nu facem rabat, pe asta am concentrat toată producția METGLASS, iar provocarea continuă a companiei noastre este să livrăm produse de calitate la un preț foarte bun. Se poate! Noi demonstrăm asta de 8 ani încoace… Suntem pasionați și mereu atenți la tot ce e nou în acest domeniu, așa că în noul nostru showroom clienții pot să găsească ultimele inovații în domeniu, cum ar fi ușile pentru Smart Home, cu deschidere prin amprentă sau sisteme de umbrire inteligente”, a declarat ec. Ovidiu Morar, managerul METGLASS, pentru Bistrițeanul.ro.

METGLASS s-a impus deja pe piața locală ca și furnizor de ferestre și uși premium, iar asta pentru că lucrează întotdeauna cu liderii în domeniu, o garanție a calității. Atunci când vine vorba de ferestre, sistemele marca SALAMANDER chiar fac diferența la factura pentru încălzire, reducând costurile cu până la 40 la sută, avantaj la care se adaugă confortul și liniștea – neprețuite! Feroneria folosită este ROTO NT, lider de piață, iar sticla folosită este una de o calitate excepțională, de la alți lideri de gamă la nivel mondial, Saint Gobain și Guardian. 

VELUX nu mai are nevoie de prezentare atunci când vorbim de ferestre de mansardă și în oferta METGLASS veți găsi chiar și ferestrele electrice VELUX INTEGRA, care permit controlul de la distanță, prin wireless. Sunt ideale pentru cei care vor o locuință inteligentă, în care, de exemplu, ferestrele din mansardă să se închidă singure când începe ploaia. 

După ce clienții au cerut sisteme de umbrire pentru ferestre, în oferta companiei au apărut rulourile aplicate, cele suprapuse, verticale, dar și rolete textile, din bambus sau cu jaluzele orizontale. Mai mult, la METGLASS veți găsi inclusiv sisteme de umbrire inteligente, trebuie doar să întrebați de ele și veți primi toate informațiile despre cum vă pot ușura viața. 

Atunci când aveți nevoie de uși, orice fel de uși, de intrare, la garaj, armonice sau nu, cu interior MDF, din sticlă, aluminiu, culisante sau antifoc ori inteligente, cu deschidere prin amprentă, să treceți pe la showroom-ul METGLASS deschis la parterul Casa8Tima, de pe Bulevardul Independenței din Bistrița, de lângă Kaufland. Profesioniști în uși și ferestre de calitate vă stau la dispoziție cu soluții și sfaturi pertinente pentru construcția voastră, au răspuns la toate întrebările voastre și o soluție pentru orice provocare lansată de voi. 

Tot la METGLASS trebuie să ajungeți dacă sunteți în căutare de oferte pentru balustrade din inox, fier forjat sau chiar de sticlă. 

Profesioniștii METGLASS sunt specialiști și în lucrări din sticlă. Dacă aveți de făcut compartimentări din pereți de sticlă, copertine, vreți să faceți placări din sticlă vopsită sau poate o cabină de duș din sticlă, să le cereți părerea! Au suficientă imaginație și cunoștințe tehnice cât să poată face față oricăror provocări în construcții, unor proiecte futuriste, plus că aveți cu ei un raport excelent calitate/preț. Sunt pricepuți și la construcții metalice, garduri și porți, copertine și scări din fier, așa că nu ezitați să-i întrebați ce soluții au pentru voi.

Toată oferta lor de produse și servicii vă este la îndemână oricând, pe www.metglass.ro. Pe pagina lor de Facebook – MetGlass veți găsi sute de fotografii cu lucrările pe care le fac, în țară sau în străinătate, iar dacă dați un Like veți rămâne la curent cu toate noutățile.

Pentru a vedea cu ochii voștri calitatea produselor și pentru o discuție pe larg despre ceea ce vă interesează, dați o fugă oricând între orele 9:00-18:00 până la showroom-ul lor de pe B-dul Independenței, 99B, la parterul Casa8Tima, lângă Kaufland. Au calitate, soluții inovatoare și prețuri excelente pentru cei care vor calitate premium, la un preț bun!

O mică parte din lucrările MetGlass le puteți vedea și în galeria foto de mai jos:

Obediența jandarmilor atinge noi cote: Gata să calce trei oameni, pe trecere, ca să nu-și supere șefii acum 4 ore - Amintirile din 10 august sunt încă vii! Și mulți când văd uniforma de jandarm, fac legătura, involuntar, cu acea zi! Dacă la Bistrița, jandarmii păreau să fie mai ”friendly”, azi s-a demonstrat că atunci când boss-ul de la capitală e prin preajmă, se uită de omenie și bun simț. Jandarmii bistrițeni au ridicat ștacheta! Au fost gata să calce trei oameni pe o trecere de pietoni! Numa să nu-i supere pe ăi mai mari!
FOTO: Bărbat mușcat de viperă la o stână în Ciosa acum 6 ore - Un bărbat a fost mușcat de o viperă la o stână din localitatea Ciosa, în timp ce muta niște lemne. Din fericire viața nu i-a fost pusă în pericol.
VIDEO -Răzvan Cuc: Centură pentru Năsăud și urgentarea documentației pentru Autostrada Nordului și centura Bistriței acum 9 ore - În urma protestului #șîeu, Autostrada Nordului care va trece și prin Bistrița a fost aprobată rapid. Prezent în micul burg bistrițean, ministrul transporturilor Răzvan Cuc a spus că s-a urgentat documentația pentru drumul de mare viteză, dar și pentru centura orașului. Și la Năsăud vom avea o centură, promite Cuc.
Concurenţă acerbă: Aproape 36 de candidaţi luptă pentru un post! acum 10 ore - 48 de posturi sunt titularizabile, în acest an, în Bistriţa-Năsăud iar la Inspectoratul Şcolar Bistriţa-Năsăud s-au înscris iniţial 566 de candidaţi. Cei mai mulţi visează la un post de învăţător.
FOTO/VIDEO: A-nceput conferința de alegeri în cadrul PSD BN! Radu Moldovan, reales președinte acum 11 ore - Filiala județeană a PSD își alege azi conducerea, secretarul, etc. Conferința a început la ora 15.00 și la eveniment sunt prezenți inclusiv premierul României și o suită de miniștri. 
Colț foto cu prințese celte sau nimfe dace – surprize inedite la Festivalul Celtic din acest weekend acum 11 ore - Weekendul acesta, complexul Băile Figa de lângă Beclean găzduiește cea de-a 6-a ediție a Festivalului Celtic. Pe lângă artiștii internaționali invitați să cânte, organizatorii au pregătit și alte surprize, printre care un colț foto celtic, cu prințese celte sau nimfe dace, unde participanții vor putea face fotografii printate pe loc.
VIDEO- EXCLUSIV: Belgianul a fost scăpat de polițiști din mâinile ciobanilor acum 12 ore - Apar noi detalii în cazul belgianului bătut de ciobani. După ce a fost snopit în bătaie, ciobanii i-ar fi cerut și bani, pentru a-l lăsa să plece. Aproximativ două ore și jumătate ar fi stat ”sechestrat” până au ajuns polițiștii. Deși initial acesta a spus că nu depune plângere, astăzi, trei persoane s-au prezentat la sediul Poliției pentru a raporta agresiunea.
Mii de credincioşi sunt aşteptaţi la hramul Mănăstirii „Sfântul Ilie” din Nuşeni acum 13 ore - Sărbătoare mare - mâine, la Mănăstirea „Sfântul Ilie” din Nușeni, care îşi sărbătorește hramul şi îşi va deschide din nou porţile pentru mii de credincioşi. Sfânta Liturghie va fi oficiată de Înalt Prea Sfinţia Sa, Arhiepiscopul Andrei Andreicuţ.
VIDEO: Andra, invitată specială la Zilele comunei Prundu Bârgăului! Ce alte surprize pregăteşte primarul Doru Crişan acum 15 ore - În premieră, Zilele comunei Prundu Bârgăului vor fi organizate în parteneriat cu Consiliul Judeţean, într-o formulă inedită. Printre invitaţii speciali se numără şi îndrăgita solistă Andra.
GRAV! Elevii slabi lăsați corigenți să nu „păteze” rata de promovabilitate a școlii? Ministerul Educației promite verificări la sânge acum 16 ore - Ministerul Educației va lua la puricat Inspectoratele Școlare Județene din 17 județe, după ce procentul corijenților în ciclul gimnazial a crescut îngrijorător. Printre aceste județe se numără și Bistrița-Năsăud. Reprezentanții ministerului se tem ca elevii mai slabi să nu fie ținuți departe de Evaluarea Națională pentru a nu strica rata de promovabilitate a școlii.
Aquabis: Se sistează apa în Bistriţa Bârgăului, pentru câteva ore acum 16 ore - Astăzi, 19 iulie 2019, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Bistriţa Bârgăului. Care este motivul:
VIDEO ȘOCANT: Motociclist belgian zdrobit în bataie de ciobani la Colibița acum 17 ore - Suntem departe de civilizație, iar ciobanii din Colibița și mai departe! Un belgian a fost bătut cu bestialitate ieri de câțiva ciobani după ce s-a dus să le ceară scuze că s-au speriat caii de sunetul motoarelor.
Dăncilă și Teodorovici, azi, la Bistrița! acum 17 ore - Premierul Viorica Dăncilă va fi prezent azi la Bistrița. Vizita acesteia e prilejuită de alegerile PSD BN. Alături de ea vor mai sosi la Bistrița o suită de miniștrii, printre care și Eugen Teodorovici.
FURIE. Examenele naţionale, privite din interior. Erori umane, subevaluări, supraevaluări. Malpraxis… acum O zi - „An de an - aceeași poveste. Erori umane, se spune. Subevaluări (elevi notați cu 4,70, deci picați, care după contestație obțin 5,80 sau 9), supraevaluări. E de fapt malpraxis. E ca atunci când mergi la medic și-ți greșește diagnosticul. Și te dai de ceasul morții și apoi te duci la alt medic care îți spune să te liniștești că nu e nimic grav..."
VIOLENȚA în familie: Două ordine de protecție emise în 24 de ore acum O zi - Din nefericire, cazurile de violență în familie sunt tot mai dese. Din fericire, există o măsură la îndemână, introdusă prin lege, de curând. În 24 de ore, polițiștii au emis două ordine de protecție. Doi bărbați și-au bătut soțiile.