SONDAJ: Cât de mult o apreciază bistriţenii pe Viorica Dăncilă…?

SONDAJ:  Cât de mult o apreciază bistriţenii pe Viorica Dăncilă…?

Cât de mult o apreciază bistriţenii pe Viorica Dăncilă? Bistriţeanul.ro a vrut să afle care ar fi şansele ca actualul premier să ajungă preşedintele ţării în noiembrie, când se vor organiza, cel mai probabil, alegerile prezidenţiale. Ei bine, răspunsurile nu s-au lăsat prea mult aşteptate:

Zilele trecute, PSD îşi anunţa candidatul la alegerile prezidenţiale care se vor desfăşura la sfârşitul acestui an, iar Bistriţeanul.ro a dorit să afle cât de mult o apreciază bistriţenii pe Viorica Dăncilă.

Cu cine ar vota bistriţenii, dacă ar avea de ales între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis ?

Ei bine, sondajul a avut un impact pentru 14.582 de persoane, dintre care peste 2100 au şi interacţionat cu tema, comentând şi distribuind postarea.

Peste 1400 de persoane şi-au exprimat părerea şi au votat. 1300 (92%) l-au preferat pe actualul preşedinte. 110 persoane (8%) o susţin în continuare pe Viorica Dăncilă.

Între cele aproape 60 de comentarii, unii bistriţeni şi-au exprimat limpede opinia că Viorica Dăncilă ar fi candidatul perfect – pe măsura partidului pe care îl reprezintă. Alţii s-au arătat convinşi că Liviu Dragnea, fostul lider PSD, conduce încă frâiele ţării, chiar în închisoare fiind.

Nici de Klaus Iohannis nu s-au arătat bistriţenii prea încântaţi: „Ce a făcut? Măcar de s-ar aplica zicala tace şi face! Dar ăsta doar tace… În ţara asta pur şi simplu nu ai pe cine susţine…

Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis – două creaturi incompetente. Cu ideologii şi acţiuni împotriva poporului român. Dacă cineva crede că din cei doi – unul e mai bun ca altul, înseamnă că este prost/proastă «în cap»” – a comentat cu lehamite un alt bistriţean.

România are nevoie de un conducător, nu de un preşedinte”, a subliniat un alt comentator.

Între timp, şi cealaltă jumătate a coaliţiei de guvernare (ALDE) şi-a desemnat propriul candidat, în persoana lui Tăriceanu. Cei de la USR PLUS îl vor susţine pe Dan Barna… Este limpede că, după vacanţa de vară – în peisaj vor apărea şi alte nume, alţi candidaţi… Încă avem timp să reflectăm şi să decidem ce este mai bine pentru România, pentru noi şi toţi cei dragi din jur…

FOTO/VIDEO: Mii de bistriţeni, în stradă, la concertul The Motans acum 7 ore - „Poate, poate, apusul de soare e doar răsăritul văzut de la spate… Poate, poate într-o altă viaţă ne vom regăsi. Şi vom învăţa să fim fericiţi, admirând câte două răsărituri pe zi…!" Mii de bistriţeni, în stradă, la concertul The Motans...
FOTO: TRAGIC – Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu mașina într-o curbă acum 9 ore - Un GRAV accident rutier s-a petrecut în localitatea Ciceu Cristești. Din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, un bărbat și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat. Un alt tânăr a fost rănit.
S-a chefuit la nuntă și a adormit în drum spre casă. Pățaniile șoferului trezit în trafic de Poliție și Ambulanță acum 14 ore - Căldura și alcoolul l-au „dărâmat” pe un șofer de 40 de ani. Acesta a fost găsit dormind în trafic, pe o stradă din Bistrița, cu motorul pornit. Deșteptarea i-au dat-o polițiștii și Ambulanța.
DE CITIT: Miezul nopții în grădina binelui și a răului acum 15 ore - De citit: Miezul nopții în grădina binelui și a răului. Naratorul, un jurnalist din New York, alege să rămână în Savannah, Georgia o vreme pentru a descrie locul și oamenii. Astfel că aproape fiecare locuitor dorește să-l informeze în legătură cu istoria orașului, poveștile vecinilor și, bineințeles, să-i ofere doza necesară de bârfă.
Aquabis: Se sistează apa în Simioneşti şi Monariu acum 16 ore - Aquabis SA îşi informează consumatorii că până luni, 26 august 2019, se sistează apa TOTAL în localităţile Simioneşti şi Monariu.
VIDEO: Parc industrial, într-un sat din Bistriţa-Năsăud…?! acum 17 ore - Poate părea o nebunie: mulţi se îndoiesc că un parc industrial este realizabil într-o comună sau un sat al judeţului. Dar este visul unui primar din Bistriţa-Năsăud, care vrea astfel să ofere mai multe locuri de muncă celor din comunitatea sa:
Bani mai puțini pentru directorul unui liceu din Bistrița în urma unui control făcut de Curtea de Conturi acum 19 ore - Un liceu din Bistrița a fost luat la puricat de Curtea de Conturi. Totul a pornit de la faptul că directorul era încadrat greșit la plată, astfel că încasa lunar mai mulți bani decât i se cuveneau. Curtea de Conturi a intrat pe fir și l-a lăsat cu mai puțini bani.
Rostul de dimineaţă. O expediţie tulburătoare: Spre centrul pământului. Unde stâncile oftează ameninţător… acum 21 de ore - În timp ce deasupra, bistriţenii de pretutindeni sărbătoreau după puteri – dedesubt doi speologi s-au încumetat să pătrundă din nou în măruntaiele peşterii Tăuşoare. Într-o expediţie tulburătoare care a surprins câteva momente miraculoase...
FOTO: Prea beat la volan ca să mai dea prioritate.. acum O zi - Un accident rutier s-a petrecut în localitatea Rusu Bârgăului. Doi bărbați au fost răniți după ce un șofer prea beat nu a acordat prioritate.
FOTO/VIDEO: Din Düsseldorf, acasă, ovaţionat şi aplaudat la scenă deschisă…! acum O zi - De pe scena operei din Düsseldorf, a ajuns, în această seară, pe scena de acasă… A fost ovaţionat şi aplaudat de prieteni şi admiratori care i-au scandat numele, într-un emoţionant şi memorabil concert în aer liber.
VIDEO: Gavrilaș Mureșan și Dorel Cosma sunt de astăzi cetățeni de onoare! acum O zi - Două personaje semnificative pentru municipiul Bistrița au devenit astăzi cetățeni de onoare! Celor doi bărbați le-a fost acordat acest titlu astă-seară, într-o ceremonie premergătoare concertelor de la Târgul Mare al Bistriței.
FOTO: Donații pentru Pompierii bistrițeni din partea partenerilor germani acum 2 zile - În zi de sărbătoare pentru orașul nostru, pompierii bistrițeni au primit în dar o serie de autospeciale de intervenție și echipamente specifice pompierilor. Acestea au fost donate de mai multe unități de pompieri din Germania, partenerii salvatorilor bistrițeni.
Autocarul echipei de handbal Gloria Bistrița implicat într-un accident în județul Sălaj acum 2 zile - Autocarul echipei de handbal Gloria Bistrița a fost implicat într-un accident în județul Sălaj, în drum spre casă. Un autoturism ar fi intrat cu viteză într-o curbă, iar autocarul a lovit un cap de pod.
Și-a lăsat fiica cu probleme psihice să hoinărească prin oraș. Cum a fost pedepsită bistrițeanca inconștientă acum 2 zile - O bistrițeancă și-a lăsat fiica cu probleme psihice să hoinărească prin oraș. Aceasta a fost găsită la câțiva kilometri buni de casă, de către polițiștii locali. După ce au dus-o acasă, agenții au și „pedepsit-o” pe mama acesteia:
Munții Călimani, cea mai populară destinație a weekendului pentru sportivi. Via Maria Theresia la ediția cu numărul VI acum 2 zile - Locul de întâlnire pentru sportivi weekendul acesta este Via Maria Theresia, cea mai lungă potecă tematică din munții României. Munții Călimani găzduiesc cea de-a VI-a ediție a competiției care a reunit 850 de sportivi din țară și din străinătate.