VIDEO: Caravana „Susțin epilatul igienic”, la Bistrița. Riscuri și pericole

VIDEO:  Caravana „Susțin epilatul igienic”, la Bistrița. Riscuri și pericole

La Bistrița încă avem probleme cu igiena în privința epilatului. Despre riscurile și pericolele care ne pândesc, dar și despre obligatoriile condiții de igienă s-a discutat astăzi, în cadrul Caravanei „Susțin epilatul igienic”, la Bistrița.

La Restaurantul Rebrișoreana s-a desfășurat astăzi o întâlnire cu câțiva dintre cei mai buni specialiști în domeniu, care s-au oferit să discute cu bistrițenii și să răspundă la toate întrebările referitoare la epilatul igienic.

Caravana „Susțin Epilatul Igienic” a fost organizată de Lycon România & Moldova – aceasta fiind o campanie națională de conștientizare a riscurilor care derivă din lipsa de igienă – lansată în România în 2016.

Știm că ne adresăm unui public restrâns deocamdată, pentru că lumea încă privește cu reticență problema… Sunt persoane care încă nu cred că există atâtea riscuri, atâta timp cât ele s-au epilat o viață întreagă și n-au pățit nimic… Suntem foarte mulțumiți de eveniment și felul în care a decurs evenimentul: au participat multe cosmeticiene și sper ca mesajul să fi ajuns la sufletul tuturor…”, a povestit pentru Bistrițeanul.ro Georgeta Rot-Ciuta, inițiatoarea acestui eveniment la Bistrița.

La caravana „Susțin epilatul Igienic” a participat și doctorul Tiberiu Irimia, de la Clinica Sanovil, specialist în obstetrică-ginecologie.

S-a prezentat impecabil, doamna Monica Lupu de la București a rămas plăcut surprinsă de profesionalismul său, ne-a oferit chiar informații pe care nu le știam și care ne-au fost de mare, mare ajutor…  Dr. Tiberiu Irimia ne-a oferit informații majore pentru sănătatea noastră, a tuturor…”, a mai explicat Georgeta Rot-Ciuta.

Inițiatoarea evenimentului s-a declarat mulțumită de felul în care s-a desfășurat evenimentul, subliniind că interesul său a fost ca anumite informații vitale despre igienă să ajungă la toți cei interesați – clienți sau cosmeticieni.

Apa de ploaie ne va arde la buzunar! acum 5 ore- Bistrițenii trebuie să-și pună bani deoparte pentru cheltuielile imediat următoare. Apa de ploaie ne va arde la buzunare. Iar valoarea facturilor ce vor trebui plătite în lunile mai și iunie va fi mult mărită. Nu se întrevede nicio reducere. 
FII REPORTER: Scumpă apa la Jelna! Pardon, benzina! acum 6 ore- Un bistrițean ar fi plătit 100 de lei pentru 17 litri de...apă! Teoretic de la pompă ar fi trebuit să curgă benzină. Însă când a golit rezervorul, stupoare! Nici nu a fost de mirare că mașina i s-a oprit!
Ce faci dacă te prind tunetele și fulgerele pe munte? Află răspunsurile la „Școala de mers pe munte” acum 6 ore- „Școala de Mers pe Munte” te învață să asculți muntele! Proiectul Asociației Tășuleasa Social continuă și ajunge la ediția cu numărul 5. Anul acesta, 200 de persoane din toată țara și din Republica Moldova vor avea ocazia să afle secretele muntelui.
FOTO: Imagini spectaculoase din Bistrița-Năsăud, premiate la Fotogeografica, în București! acum 8 ore- Peste 1200 de fotografii au ajuns în acest an la Fotogeografica, unul dintre cele mai importante saloane de fotografie din țară, iar printer premianți se află și doi fotografi din Bistrița, în timp ce un tânăr din Lunca Ilvei a ajuns cu fotografiile sale în catalogul expoziției.
Silvia Galben (PMP): Plan de acțiune al europarlamentarilor PMP în legislatura 2019 – 2024 (2) acum 8 ore- Din poziția de candidat PMP la alegerile europarlamentare din 26 mai, bistrițeanca Silvia Galben ne prezintă care sunt elementele de politică externă care pot afecta securitatea Uniunii Europene, dar și aspectele pentru care parlamentarii PMP vor milita în Parlamentul European.
Ștafeta Ciclistă SM mobilizează și unește oameni! acum 8 ore- „Ștafeta Ciclistă SM”, o campanie organizată de Asociația de Scleroză Multiplă din România ajunge la Bistrița! Aproape 100 de cicliști vor pedala în scopul informării și conștientizării comunității cu privire la maladia Sclerozei Multiple.
Noi drumuri județene vor fi modernizate. VEZI care sunt acestea: acum 9 ore- Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud continuă lucrările de modernizare a infrastructurii de drumuri judeţene. Acest lucru face parte din proiectul de conectare la reţeaua trans-europeană de transport (TEN-T). VEZI ce drumuri vor fi refăcute:
ATENȚIE! Viperele au ieșit la plimbare prin Colibița! acum 10 ore- Existența viperelor în Colibița nu e o noutate. Doar că acestea au ieșit ”din hibernare” de curând și au pornit la plimbare. Ce trebuie să faceți dacă vă întâlniți cu un astfel de exemplar:
Silvia Galben (PMP): Plan de acțiune al europarlamentarilor PMP în legislatura 2019 – 2024 (1) acum 11 ore- Din poziția de candidat PMP la alegerile europarlamentare din 26 mai, bistrițeanca Silvia Galben ne prezintă care sunt principalele elemente ce ghidează Planul de Acţiune Parlamentară al europarlamentarilor PMP.
Miting electoral: Rareș Bogdan (PNL) vine mâine la Bistrița! acum 11 ore- „Rareș Bogdan vine alături de bistrițeni! Vă aşteptăm pe platoul din fața Palatului Culturii!”, anunță PNL Bistrița-Năsăud.
Verifică rapid și ușor dacă ești asigurat și ai card de sănătate: acum 12 ore- Acum aveți posibilitatea de a verifica dacă sunteți asigurat și aveți card de sănătate emis. CNAS vă explică ce trebuie să faceți pentru a verifica. Plus pașii pe care trebuie să-i urmați în funcție de situația în care vă încadrați.
Aquabis: Se sistează apa în Dorolea și Valea Poenii acum 12 ore- Locuitorii din Dorolea și Valea Poeni au rămas fără apă potabilă încă de ieri seară. Aquabis Bistrița a fost nevoită să sisteze apa până joi, 23 mai. Care este motivul:
L-ați văzut pe Posh? Recompensă 2.000 de euro pentru cine îl aduce acasă! acum 12 ore- Informația dispariției lui Posh a făcut deja înconjurul întregii țări, dar fără succes. Stăpâna câinelui, o cunoscută handbalistă, oferă o recompensă uriașă. L-ați văzut?
Biciclist accidentat grav, lângă Teraplast acum 13 ore- Un accident rutier a avut loc în această dimineață, în zona Teraplast. Un biciclist a fost lovit de o mașină care a pătruns pe contrasens. Ambii au fost testați cu aparatul etilotest.
Ioan Turc – PNL: Sistemul de gestionare al apelor pluviale din Bistrița este „varză”! acum O zi- Astăzi, orașul Bistrița localitățile componente au fost blocate în câteva minute de la începerea ploii. Ioan Turc (PNL) dă vina pe sistemul de gestionare a apelor pluviale și solicită sprijin din partea județelor învecinate.