VIDEO. Suntem de rușine, în toată țara. „Mâna dreaptă a lui Radu Moldovan este mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea”

VIDEO. Suntem de rușine, în toată țara. „Mâna dreaptă a lui Radu Moldovan este mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea”

Am ajuns de rușine în toată țara, apărem pe toate televiziunile cu aceste investiții dezastruoase în pârtii construite la 600 de metri! Deputatul Robert Sighiartău, secretar general al PNL, i-a atacat în termeni duri pe liderii PSD din Bistrița.

Observ că Radu Moldovan vorbește mult despre administrația locală, însă când sunt probleme la nivel național se face că nu știe nimic. Prin votul lui în Comitetul Executiv al PSD a susținut actuala conducere a PSD – pe Liviu Dragnea, pe Viorica Dăncilă, și tot acest guvern al rușinii naționale!”, a afirmat Robert Sighiartău.

Mâna dreaptă a lui Radu Moldovan este mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea – Daniel Suciu, care este liderul grupului parlamentar al PSD și care a susținut toate proiectele de legi care au afectat siguranța și ordinea publică a românilor și a bistrițenilor!”, a mai spus deputatul liberal.

Bistrițenii au început să-și dea seama: în afară de câteva asfaltări, economic nu s-a întâmplat nimic bun în județul nostru, de când a venit Radu Moldovan. Le pleacă nepoții, le pleacă copiii, foarte mulți emigrează din județul nostru. Cel mai mare investitor a fost adus de PDL, pe vremea lui Vasile Moldovan… Bistrițenii au început să înțeleagă că în PSD nu se întâmplă nimic în afară de gargară, panglici și anumite plecări, că am văzut că se pleacă foarte mult în străinătate. N-au reușit să aducă niciun investitor, deși cheltuielile cu deplasările la CJ au crescut foarte mult. La nivel turistic suntem un dezastru… Infrastructura rutieră este dezastruoasă. Nu avem niciun proiect pe termen mediu și lung în ceea ce privește infrastructura rutieră, structura școlară, nu avem destule creșe sau grădinițe…! Nu-i interesează absolut nimic decât să se bată în piept cu anumite tăieri de panglici ;i prostii de genul Wonderland și pârtii. Din păcate, pesediștii, prin modelul socialist pe care îl au, nu se gândesc deloc la dezvoltarea comunității…”, a avertizat secretarul general PNL, Robert Sighiartău.

Prioritatea numărul 1 este ca PSD să nu mai fie la cârma acestui județ în 2020 – a mai spus Robert Sighiartău, adăugând că liberalii vor trata cu mare atenție inclusiv nominalizarea la Primăria Bistrița: „Ne pregătim pentru asta și suntem siguri că odată cu câștigarea Primăriei, vom câștiga și vom cuceri și județul Bistrița-Năsăud…

Conform unui sondaj foarte serios declanșat de PNL, Partidul Social Democrat se află „într-o scădere foarte serioasă”, a subliniat Robert Sighiartău, anunțănd că aproape 80% din populația țării consideră că direcția spre care se îndreaptă România este una greșită. „În următoarea perioadă, PNL va depăși PSD-ul în sondaje, dar și la urnele de vot”, a mai spus secretarul general al PNL.

Adolescentă din Budacu de Jos, dispărută fără urmă în Irlanda octombrie 17, 2019 - O adolescentă de 17 ani este dispărută de mai bine de o săptămână de la locuința părinților săi din Irlanda. Poliția irlandeză o caută deja pe adolescentă și îi roagă pe toți cei care pot oferi informații despre ea să îi contacteze.
MINUNE: Consilierii locali spun NU la ORICE ar propune ADI Deșeuri octombrie 17, 2019 - În cadrul ședinței de Consiliu Local de astăzi a avut loc o adevărată minune. Consilierii s-au unit și au decis să se opună oricărei propuneri din partea ADI Deșeuri. Așa că au mandatat pe unul dintre ei să reprezinte bistrițenii în consiliul Asociației și să voteze NU.
Se apropie alegerile prezidențiale! AFLĂ unde votezi: octombrie 17, 2019 - În municipiul Bistrița și localitățile componente vor exista 57 de secții de votare pentru alegerile prezidențiale. Pe buletinele de vot vor exista 14 poziții. AFLĂ la ce secție de votare ești repartizat: 
Din bătrâni: O incursiune emoţionantă în profunzimea tradiţiilor româneşti, mâine, la Bistriţa! octombrie 17, 2019 - Din bătrâni, mâine, la Centrul Cultural Dacia: E vorba despre artişti excepţionali pe care publicul merită să-i descopere… Cultura tradiţională din Bistriţa-Năsăud are o eleganţă şi o frumuseţe aparte... Noi însă nu ştim să punem în valoare aceste lucruri. Este trist şi păcat..."
Noul Toyota Yaris – proiectat pentru viața urbană octombrie 17, 2019 - Noul Toyota Yaris a fost proiectat pentru a face față provocărilor tot mai mari ale vieții în mediul urban.
FOTO Au bătut sute de kilometri să repare, ca pe vremuri, o căsuță veche din Șanț, „adoptată” de Muzeul Satului din București octombrie 17, 2019 - Mai mulți meșteri din Șanț care încă cunosc tehnicile după care se realizau casele acum 50-100 de ani au bătut sute de kilometri până la București, pentru un proiect inedit. Aceștia au restaurat, ca pe vremuri, o căsuță veche din Șanț, adoptată de decenii de Muzeul Satului din București.
FOTO Poluare pe Someșul Mare! Minele închise de la Rodna fac din nou ravagii octombrie 17, 2019 - Minele de la Rodna continuă să polueze, deși sunt închise de ani buni. În această dimineață Valea Boilor, pârâul care străbate Valea Vinului, a fost poluat până la confluența cu Someșul Mare.
Ai electronice și electrocasnice de aruncat? Scapă de ele în mod corect și poți câștiga premii! octombrie 17, 2019 - Deșeurile electrice sunt tot mai multe! Dar și acestea se pot recicla. Săptămâna viitoare, electronicele și electrocasnicele de care vrei să scapi îți pot fi luate de la ușa casei. Sau le poți duce chiar tu la punctul de colectare. Iar cei ce scapă de DEEE-uri săptămâna viitoare au șansa să câștige premii. AFLĂ detalii:
FII REPORTER: Cel mai bine se lucrează pe străzi și trotuare proaspăt asfaltate octombrie 17, 2019 - Străzi și trotuare asfaltate de curând sunt din nou sparte! Pentru ridicare guri de canal sau pentru ascunderea cablurilor electrice. Că așa e la Bistrița. Se-ncepe cu sfârșitul și nimic nu aduce mai mare satisfacție ca și spargerea unei lucrări proaspăt finalizate!
Ce spuneți de o „ciclodrezină”? În weekend se poate pedala pe calea ferată la Teaca octombrie 17, 2019 - Cum ar fi să poți pedala de-a lungul uneia dintre puținele căi ferate înguste funcționale din țară? Se va putea în curând la Teaca! Un arădean a construit o ciclodrezină, care va putea fi admirată și poate chiar încercată weekendul acesta la Teaca:
Ionuț Simionca (PMP): „Voi susține guvernul care pune pe primul loc interesele românilor și ale României” octombrie 17, 2019 - „Voi susține guvernul care pune pe primul loc interesele românilor și ale României, care va susține proiectele mele legislative pentru români și pentru bistrițeni, cum ar fi Autostrada Nordului”, a anunţat Ionuț Simionca (PMP).
Cât câștigă bugetarii din Bistrița-Năsăud? Salariile le-au crescut cu peste 1.000 de lei în ultimii ani octombrie 17, 2019 - Bugetarii din Bistrița-Năsăud sunt printre cei mai slab plătiți din țară. Cu toate acestea, în ultimii ani, salariile bugetarilor din județ au crescut cu 1.200 de lei. Cel mai bine câștigă bugetarii din Timiș.
FOTO: I-ar fi intrat soarele-n ochi și n-a observat pietonul de pe trecere octombrie 16, 2019 - Un ușor accident rutier a avut loc pe Bulevardul Republicii din municipiu. Un pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni. Șoferul vinovat susține că i-ar fi intrat soarele-n ochi, motiv pentru care nu l-a observat.
Alcoolul la volan, o competiție?? Bistrițeni prinși conducând rupți de beți octombrie 16, 2019 - Să conduci sub influența alcoolului pare o competiție pe șoselele județului. Polțiștii au întocmit dosare penale și au reținut pe un bărbat ce a provocat un accident, conducând beat. CE valori au indicat aparatele etilotest:
VIOLENȚA în FAMILIE: Și bărbații sunt loviți, câteodată! octombrie 16, 2019 - Polițiștii au întocmit ieri dosar penal pe numele unei femei. Aceasta și-ar fi lovit bărbatul, care a sunat la 112. Totul s-a întâmplat în Maieru.