-5.8 C
Bistrița
duminică, februarie 5, 2023

10 sticle de vin de nota 10 de la Crama Jelna, pentru primii 10 ani de Bistrițeanul! CINE este norocosul câștigător

Am împlinit, în weekend, pe 31 martie, 10 ani de Bistrițeanul, iar la aniversarea primilor 10 ani, oferim 10 sticle de vin de nota 10 de la Crama Jelna. Ele vor ajunge la unul dintre cititorii Bistriteanul.ro, care va bea în cinstea noastră câte o sticlă de vin pentru fiecare an! Alte 5 sticle vor ajunge la cititorii care ne-au impresionat cu mesajele lor.

Le suntem recunoscători din suflet tuturor celor care ne-au transmis gândurile lor frumoase, urările, aprecierile și mulțumirile lor. Le mulțumim și celor care ar fi vrut să ne transmită La mulți ani!, nu au mai apucat, dar s-au gândit cu drag la noi.

Sănătate multă vă dorim și ne dorim implicit și nouă. Fie că ne citiți, ne criticați sau ne bârfiți pe la colțuri – un lucru este limpede: nu aveți cum să ne ocoliți sau să ne ignorați! Și să fiți convinși că vom face tot posibilul să nu vă dezamăgim nici în anii care vor urma…!

În afara concursului – am plasat două mesaje aparținând unor oameni dragi sufletului nostru, de care ne leagă îndelungate și adânci amintiri:

Ana Dragu   Ana se gândește că Bistriteanul Ro împlinește 10 anișori. Și, culmea, și Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ Bistriţa va împlini, tot în acest an, 10 anișori. Deci atunci când Claudia era ocupată să lanseze ziarul, eu și Liviul alergam să deschidem centrul. Eu aveam un mic băiețel autist, ea avea un mare vis. Și amândouă voiam să schimbăm lumea. Cât am criticat eu ziarul ăsta, numai Claudia știe. Că a fost o vreme în care făceam și editare și aveam parolă. Și făceam des spume. Oare mai funcționează parola mea? Însă în timp ce eu criticam activ și contribuiam cu diverse opinii acide, proiectul editorial al Claudiei susținea necondiționat fiecare pas al Micilor Prinți, fiecare propunere, fiecare victorie și atenua orice înfrângere. Nu îmi amintesc nici un eveniment fericit sau tragic la care acest ziar să nu fi fost alături de noi. Nici unul singur, în zece ani. Nici un moment în care să nu sperăm împreună că într-o zi vom trăi într-un oraș foarte frumos, cu oameni foarte foarte blânzi și buni, un oraș tolerant și suportiv, în care nimeni nu este cu adevărat singur. Că vom crea o comunitate care știe să aibă singură grijă de ea, indiferent de cine o conduce. N-am reușit, Încă. Dar hey, suntem doar în clasa a IV-a. La mulți ani, Bistrițeanul.ro

Ovidiu Danci   Sunt 10 ani de când Bistrițeanul.ro face parte din viața mea❤️ Când eram departe, dorul îmi era alinat de știrile de acasă, de pe Bistrițeanul meu drag. Aproape fiecare zi mi-o încep cu acest ziar drag nouă tuturor bistrițenilor, iar calitatea reportajelor reflectă o echipă dedicată și frumoasă pe care a format-o inegalabila Claudia Andron ❤ Acești oameni au fost alături de mine în toate momentele importante, de la debutul meu la ProTv și până la deschiderea Școlii de balet ❤ Vă mulțumesc din adâncul sufletului, iar ție Bistrițeanul.ro îți doresc La mulți ani! Cert este ca vei rămâne cel mai important ziar al meu întotdeauna ❤…

După îndelungate dezbateri, discuții, păreri pro și contra sau analize – am decis că 5 sticle de vin de la Crama Jelna vor ajunge la Anamaria German,  Firstgal, Mihai Lucian Balan, Alina Tomi și Chertes Aurel Felician.

Câștigătorul care va bea în cinstea noastră 10 sticle de vin de la Crama Jelna este Răzvan Bărbos.

 Mai jos puteți citi și voi mesajele care ne-au bucurat și ne-au impresionat:

German Anamaria: Dincolo de un site de știri, #Bistriteanul se simte că are în spatele lui #oameni. Spun asta deoarece dincolo de evenimentele înregistrate, dincolo de reclame etc , apare mereu și unde este nevoie, unde se cere dovada solidarității și a omeniei. Nu cred că au existat probleme omenești și cazuri sociale pe care #Bistriteanu să nu le fi promovat și ajutat.  Pe mine personal, m-a susținut mereu. Vă mulțumesc că existați!  Vă doresc putere de muncă, sănătate și să rămâneți cel puțin la fel de oameni ca și până acum.  La multi ani prosperi !

Firstgal: Buna ziua ! Avand in vedere ca nu am fb dar totusi imi place vinul am sa scriu si eu cateva cuvinte despre ce inseamna Bistriteanul.ro pentru mine, pentru firma mea si pentru cei apropiati mie .
Prima data cand am intrat in contact cu ziarul a fost in mediul online la indemnul prietenilor ,acum multi ani multumit fiind am inceput sa il citesc zilnic .  De ce ? Buna intrebare , nu de plictiseala nup informatia a ajutat foarte mult cu protestele stiam ce se intampla acum pe grupul prietenilor nu trec doua zile sa nu avem parte de un link cu o stire de la voi stim ce se intampla in oras ceea ce e foarte ok spectacole , targuri , politica si in plus aflam si informatii despre oameni minunati ca Tibi ! Dar cea mai interesanta interactiune intre mine si Bistriteanul.ro a fost cand din frustrare si din lipsa de a ma putea face auzit in alta parte am scris cateva randuri redactiei prin care ma “plangeam” ca mic intreprinzator cat este de  nefiresc sa nu putem intra decat cu masini sub 2.8 to in oras si cate de aberanta este taxa de intrare in oras .iar spre surprinderea mea randurile mele au aparut in ziar , chiar m am bucurat cuiva ii pasa si la ceva timp a fost si scoasa taxa aberanta (nu ca as fi avut vreun aport spun doar ca s-a intamplat) . Prin urmare sunt aici va citesc si va doresc La multi ani !

Alina TomiTocmai am aflat de premiul pus la bataie cu ocazia aniversarii a 10 ani de Bistriteanul si, pentru că vă vizitez zilnic, uneori chiar de doua-trei ori, mi-am zis ca ati vrea ca premiul sa ajunga la unul dintre cititorii fideli ai site-ului, care nu vă citeste doar atunci când apare în articole culturale, ci și atunci când abordati cu seriozitate problemele urbei. Mult spor in munca, rabdare, integritate si neapărat câteva zâmbete!

Mihai Lucian Bălan: Ați adus speranță, în momente grele, pentru suflete triste. Comunitatea locală este mai bogată, mai frumoasă, mai unită cu Bistriteanul.ro. La Mulți Ani! Mai buni, mai rodnici!

Chertes Aurel Felcian: Îmi încep ziua cu voi și bineînțeles o termin cu voi. Mă țineți la curent cu tot ce se întâmplă în acest județ. Sunteți „drogul” meu. Va iubesc și va respect.

Răzvan Bărbos: Îmi încep ziua destul de rar ascultând ce se petrece prin țară, dar nu există nicio zi din viețișoara asta în care să nu citesc presa. Uneori sunt tradiționalist și îmi place ziarul în forma lui fizică, dar cele mai noi subiecte ale zilei le găsesc, evident, în mediul online.

Primul motiv pentru care-mi place de voi, este că sunt bistrițean, și tu ești bistrițean, și ziarul e Bistrițean. Ce vrei mai mult? Să îți spun că dimineața la ora 07:30, când sună alarma, nu mă dau jos din pat până nu verific pagina ziarului să văd dacă nu cumva s-a întâmplat ceva cât am dormit? Serios, o verific, fiindcă știu că dacă s-a petrecut ceva nasol peste noapte, în minutul doi de la declanșarea alarmei la poliție/pompieri/salvare/protopopiat, deja este știrea postată în online cu comentariul “Revenim cu amănunte”, urmat de promptitudinea cu care ne-ați răsfățat.  

Așadar, prima rundă de frunzărit știrile are loc dimineața la trezire. Dacă până la ora 14:00 nu reușesc să verific noutățile datorită programului, cel târziu la 14:05 am pauza de citit Bistriteanul.ro. Mai văd o declarație dată de primar, mai un eveniment important pentru comunitatea noastră, mai un concurs sau alte cele, important e că le văd și sunt informat. Am dreptul la informație conform articolului 31 din Constituția României, drept în baza căruia persoanele se pot dezvolta spiritual prin accesul la informație.

Odată cu cele două Andrei (Esca pe PRO TV și Berecleanu pe Antena 1), urmăresc cele mai importante subiecte ale zilei alături de Bistrițeanul.ro, iar înainte de somn, indiferent care ar fi ora, mai deschid o dată site-ul ca nu cumva să fi ratat ceva între timp, după care ciclul reîncepe la 07:30.

Sunt conștient cât poate fi de dificil să fii mereu primul în mijlocul evenimentelor fie ploaie, fie vânt sau ger, ori la cealaltă extremă – caniculă, pentru a ne oferi nouă, bistrițenilor, informațiile clare și corecte în timp real. În ciuda acestor dificultăți, reușiți să ne oferiți obiectiv informațiile.

Ce-mi mai place e faptul că pot lăsa un comentariu în care să-mi exprim acordul sau dezacordul cu unele informații sau declarații pe care le aveți de la oficialii bistrițeni, nu că ar avea vreo relevanță pentru ei spusele mele.

Cât despre noua frizură a site-ului care e în ton cu noile tendințe ale modei din întreaga lume, nu am ce să mai zic!

Ahhh, era să uit! Anul trecut, cam prin februarie ați postat inclusiv articolul pe care vi l-am scris tot pe adresa redacției, prin care îmi exprimam nemulțumirea față de craterele din asfaltul bistrițean.

Fără alte vorbe, vă mulțumesc pentru efortul pe care îl depuneți și vă doresc cel puțin un centenar în slujba comunității noastre!  Vă pup!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: