8.9 C
Bistrița
vineri, mai 7, 2021

Bogdan Ivan Gruia – 250 de tineri pentru viitorul unui județ: Bistrița-Năsăud!

Bogdan Ivan Gruia: 250 de tineri pentru viitorul unui județ – Bistrița-Năsăud!  Sunt cei mai mulți tineri candidați într-un județ, din partea oricărui partid, la alegerile locale din 27 septembrie!

„Primăvara politicii românești” pornește de la Bistrița, în clipa în care un profesor are încredere în noi! Cu tineri pregătiți, entuziaști, care știu, își doresc și pot să modernizeze România!

Tinerii nu sunt blazați. Tinerii nu sunt indiferenți. Tinerii se implică! Politica nu este atractivă, însă este singurul remediu prin care democrația poate „însănătoși” societatea.

Social-democrația este un spirit tânăr, iar tinerii sunt motorul de care are nevoie democrația, politica și administrația. Politica trebuie transformată până la nivelul în care oamenii ajung să se regăseacă într-un partid în care valorile sociale și morale sunt reprezentate în prim-plan. În doctrina în care primează grija față de OM, de problemele și potențialul lui!

În Bistrița-Năsăud, 250 de tineri candidează la alegerile locale din partea PSD, în Alianța pentru Bistrița-Năsăud. Este un reper, iar cetățenii vor ști că noi nu o să ne rătăcim pe drumul spre normalitatea care duce spre progres.

Am mare încredere în generația mea, în fiecare dintre colegii mei, în Președintele PSD BN Radu Moldovan și în „Profesorul nostru”, Dl. Vasile Sebastian Dâncu!

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FIvanBogdanGruia%2Fvideos%2F356346372171333%2F&show_text=0&width=560″ /]

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...

Grupul TeraPlast aderă la cea mai mare inițiativă globală de sustenabilitate

Grupul TeraPlast devine parte a UN Global Compact, cea mai importantă inițiativă în domeniul guvernanței corporative...

GRĂBEȘTE-TE! La MAC GSM ai SUPER reduceri, PLUS ocazia de a câștiga un voucher de 500 de lei!

Mai sunt doar TREI zile de mega oferte la MAC GSM. Acum găsești sute de produse...