-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

47 de străzi pe care nu s-a intervenit în ultimele decenii vor fi asfaltate cap-coadă anul acesta

47 de străzi din oraș pe care nu s-a intervenit cu reparații capitale în ultimele decenii vor avea parte de un covor asfaltic din bordură în bordură anul acesta. Viceprimarul Cristian Niculae spune că lucrările la acestea s-ar putea finaliza până în iarnă.

Primăria Bistrița se pregătește să toarne covor asfaltic din bordură în bordură pe 47 de străzi din oraș. Potrivit viceprimarului Cristian Niculae, pe multe din aceste străzi nu s-a intervenit cu reparații capitale deloc în ultimele decenii.

Cele 47 de străzi vor fi împărțite pe loturi, licitațiile urmând să se desfășoare în perioada imediat următoare. Unul dintre loturi va fi preluat de Direcția de Servicii Publice. Viceprimarul Cristian Niculae speră ca lucrările să fie gata până în iarna acestui an.

Întreaga investiție se ridică la 1,2 milioane de euro și se va realiza din bugetul municipiului. Caietul de sarcini pentru licitația primului lot urmează să fie urcat pe SEAP chiar zilele acestea.

„Am decis ca 47 de străzi din Bistrița să le reabilităm prin turnarea unui strat de asfalt pe toată suprafața drumului, din bordură în bordură. Pentru ca lucrările să meargă repede, am împărțit cele 47 de străzi în 6 loturi, din care cinci vor fi scoase la licitație prin Direcția de Servicii Publice”, a declarat Cristian Niculae, într-o conferință de presă.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.