-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

500 de lei pentru cel mai frumos balcon cu flori din Bistrița!

Au început înscrierile pentru Concursul „Bistriţa verde”, iar până în 31 august, locuitorii orașului au vreme să-și anunțe la Primărie „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”, „Cel mai frumos balcon cu flori” sau „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”. Premiile totale depășesc suma de 2.500 de lei!

Concursul „Bistriţa verde” se desfăşoară în perioada iunie – septembrie 2018, înscrierile au început încă de ieri și durează până în 31 august, iar votul on-line se va desfășura în perioada 01 – 15 septembrie 2018.

Cele trei secțiuni ale concursului sunt: „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”, „Cel mai frumos balcon cu flori” și „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”.
Pentru fiecare secţiune sunt alocate trei premii, care constau în sume de bani a căror valoare totală este de 2.700 lei şi va fi suportată din bugetul local al municipiului Bistriţa.

  • Premiul I – se acordă suma de 500 lei;
  • Premiul II – suma de 250 lei;
  • Premiul III – suma de 150 lei.

Votul cetățenilor reprezintă 25% din valoarea punctajului final, iar nota comisiei de evaluare reprezintă 75% din punctajul final, premierea câştigătorilor urmând să aibă loc într-un cadru festiv, la evenimentul „Toamna bistriţeană”. Așteptăm cetățenii interesați să se înscrie în număr cât mai mare la acest concurs.”, anunță reprezentanții Primăriei Bistrița, precizând că cererile de înscriere în tradiționala competiție se găsesc la Centrul de relații cu publicul al Primăriei municipiului Bistrița sau în format electronic pe www.primariabistrița.ro secțiunea Concurs „BISTRIȚA VERDE”.

 

Foto- ideipentrugradina.ro

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.