15.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Bistrițenii merg cu miile la mitingul PSD din București

Sâmbătă are loc la București, un miting PSD. Acesta este un miting pro-democrație, ce are ca scop apărarea justiției. Și din județul nostru sunt oameni care vor participa la acest miting. Se vor închiria autocare și vineri noaptea vor porni cu miile spre capitală.

Guvernanții PSD au decis organizarea unui miting, la București. Acesta va avea loc sâmbătă, 9 iunie.

Este un miting împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp. Facem acest miting pentru a arăta că suntem decişi să mergem până la capăt pentru ca România să devină o ţară democratică, unde libertăţile şi drepturile fundamentale sunt respectate asa cum scrie în Constituţie şi în tratatele internaţionale. Îi așteptăm pe toți cei care doresc să trăiască într-o ţară liberă“, a declarat Liviu Dragnea.

La acest miting vor participa și bistrițeni. Aceștia vor porni vineri noaptea spre capitală.

Fiecare organizație locală PSD va face un contract cu o firmă de transport, în funcție de câți oameni au. Vineri noaptea se va porni din fiecare locație, urmând să ne întâlnim și să ne grupăm pe traseu. Când ajungem la București, avem pe cineva care ne va coordona și ne va dirija spre locul din Piața Victoriei care e rezervat pentru județul nostru. Când mitingul va fi gata, tot așa, ne grupăm și vom fi coordonați până la ieșirea din București”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Lechința, Florian Romeo.

Conform informațiilor deținute până la această oră de liderii PSD, aproximativ 2.500 de bistrițeni vor lua calea capitalei vineri noaptea.

„Sperăm că vom avea o justiție corectă în România și un stat de drept așa cum trebuie să existe într-o democrație normală”, a conchis Florian Romeo.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.