18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Bistrițenii merg cu miile la mitingul PSD din București

Sâmbătă are loc la București, un miting PSD. Acesta este un miting pro-democrație, ce are ca scop apărarea justiției. Și din județul nostru sunt oameni care vor participa la acest miting. Se vor închiria autocare și vineri noaptea vor porni cu miile spre capitală.

Guvernanții PSD au decis organizarea unui miting, la București. Acesta va avea loc sâmbătă, 9 iunie.

Este un miting împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp. Facem acest miting pentru a arăta că suntem decişi să mergem până la capăt pentru ca România să devină o ţară democratică, unde libertăţile şi drepturile fundamentale sunt respectate asa cum scrie în Constituţie şi în tratatele internaţionale. Îi așteptăm pe toți cei care doresc să trăiască într-o ţară liberă“, a declarat Liviu Dragnea.

La acest miting vor participa și bistrițeni. Aceștia vor porni vineri noaptea spre capitală.

Fiecare organizație locală PSD va face un contract cu o firmă de transport, în funcție de câți oameni au. Vineri noaptea se va porni din fiecare locație, urmând să ne întâlnim și să ne grupăm pe traseu. Când ajungem la București, avem pe cineva care ne va coordona și ne va dirija spre locul din Piața Victoriei care e rezervat pentru județul nostru. Când mitingul va fi gata, tot așa, ne grupăm și vom fi coordonați până la ieșirea din București”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Lechința, Florian Romeo.

Conform informațiilor deținute până la această oră de liderii PSD, aproximativ 2.500 de bistrițeni vor lua calea capitalei vineri noaptea.

„Sperăm că vom avea o justiție corectă în România și un stat de drept așa cum trebuie să existe într-o democrație normală”, a conchis Florian Romeo.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...