21.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Fotolii speciale la Oncologie, pentru mai mult confort în timpul administrării citostaticelor

Pacienții oncologici vor avea parte anul acesta de mai mult confort atunci când li se administrează citostaticele. Conducerea Spitalului Județean de Urgență Bistrița vrea să achiziționeze fotolii speciale în acest sens.

Scaunele incomode pe care stau cei cărora li se administrează citostaticele, la secția de pe Alba Iulia, vor dispărea în curând! Acestea vor fi înlocuite cu fotolii special concepute pentru pacienții oncologici.

„Primul lucru pe care vreau să îl achiziționez sunt niște fotolii oncologice, special făcute pentru pacienții oncologici, la administrarea de citostatice. Vor avea mai mult confort. Au mai multe poziții. În caz că au nevoie se pot lăsa mai pe spate, își pot ridica picioarele”, a precizat Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, la Bistrițeanul LIVE.

Acesta a mai spus că pacienții oncologici sunt programați pe ore pentru administrarea de citostatice, iar cei care nu vin la ora programată, ci mult mai devreme, nu fac altceva decât să își facă rău și să prelungească durata de așteptare.

Foto: click.ro

Întreaga emisiune la care a fost invitat Gabriel Lazany o puteți urmări mai jos:

https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/626440838122611/

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: