6.2 C
Bistrița
joi, septembrie 23, 2021

Clop cu pană de păun, printre cadourile primite de președintele Klaus Iohannis anul trecut. Cât a costat:

Printre cadourile primite de președintele Klaus Iohannis anul trecut se numără o șapcă de la Donald Trump, tablouri și chiar și un clop cu pană de păun. Acesta a fost realizat de un artist din Bistrița-Năsăud. Cât a costat:

Anul trecut, președintele Klaus Iohannis a primit cadouri în valoare de 6.500 de euro. Cele mai scumpe cadouri primite de primul om în stat sunt două tablouri, fiecare în valoare de 600 de euro.

Acesta a mai primit o șapcă de baseball de la președintele american Donald Trump, dar și o tăviță pentru bijuterii, un tablou cu fir de argint sau un paravan asiatic.

Pe lista de cadouri regăsim și un obiect reprezentativ pentru Țara Năsăudului. Este vorba despre celebrul „clop cu pană de păun”, realizat de meșterul popular Lucia Mihaela Poll. Valoarea acestuia, consemnată de comisia de evaluare din cadrul Administrației Prezidențiale, este de 290 de euro.

Foto: pinterest.com

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....