12 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Spitalul din Bistrița deschide ușa rezidenților! În ce specializări se vor pregăti tinerii medici la noi

Spitalul Județean de Urgență Bistrița se află pe lista spitalelor care vor pregăti rezidenți! Acesta este un deziderat al conducerii spitalului încă de acum doi ani. De asemenea și numărul total al rezidenților a fost mărit.

Peste 40 de spitale noi din țară au fost acreditate pentru rezidențiat de către Ministerul Sănătății. Lista cuprinde 31 de spitale publice, din care 8 militare, 14 județene, 5 municipale și orășenești și 4 de monospecialitate. De asemenea, pe listă regăsim și 13 spitale private.

Pe lista spitalelor acreditate pentru rezidențiat regăsim și Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Acesta este dezideratul conducerii spitalului încă de acum câțiva ani, făcându-se chiar eforturi în acest sens pentru preluarea tinerilor medici din Târgu Mureș.

Specializările de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița care vor putea primi rezidenți sunt: anestezie și terapie Intensivă, boli infecțioase, cardiologie, chirurgie generală, farmacie generală, medicină de laborator, medicină de urgență, medicină internă, neonatologie, neurologie, obstetrică-ginecologie, oncologie medicală, ortopedie și traumatologie și psihiatrie.

De asemenea, anul acesta, numărul de locuri la rezidențiat a fost suplimentat cu 2.448 din care, 936 pentru medicină, 1052 pentru medicină dentară și 460 pentru farmacie.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: