34.9 C
Bistrița
duminică, iulie 14, 2024

Spitalul din Bistrița deschide ușa rezidenților! În ce specializări se vor pregăti tinerii medici la noi

Spitalul Județean de Urgență Bistrița se află pe lista spitalelor care vor pregăti rezidenți! Acesta este un deziderat al conducerii spitalului încă de acum doi ani. De asemenea și numărul total al rezidenților a fost mărit.

Peste 40 de spitale noi din țară au fost acreditate pentru rezidențiat de către Ministerul Sănătății. Lista cuprinde 31 de spitale publice, din care 8 militare, 14 județene, 5 municipale și orășenești și 4 de monospecialitate. De asemenea, pe listă regăsim și 13 spitale private.

Pe lista spitalelor acreditate pentru rezidențiat regăsim și Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Acesta este dezideratul conducerii spitalului încă de acum câțiva ani, făcându-se chiar eforturi în acest sens pentru preluarea tinerilor medici din Târgu Mureș.

Specializările de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița care vor putea primi rezidenți sunt: anestezie și terapie Intensivă, boli infecțioase, cardiologie, chirurgie generală, farmacie generală, medicină de laborator, medicină de urgență, medicină internă, neonatologie, neurologie, obstetrică-ginecologie, oncologie medicală, ortopedie și traumatologie și psihiatrie.

De asemenea, anul acesta, numărul de locuri la rezidențiat a fost suplimentat cu 2.448 din care, 936 pentru medicină, 1052 pentru medicină dentară și 460 pentru farmacie.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: