18.2 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO/VIDEO – Secția de Psihiatrie de pe Someșului: Persoană intoxicată cu fum și una aflată pe acoperiș, salvate de pompieri!

Echipaje ale pompierilor și ale poliției au fost prezente azi pe Someșului, la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. O persoană a fost intoxicată cu fum și una a fost coborâtă, după negocieri, de pe acoperiș.

Mobilizare de forțe, azi, pe strada Someșului din municipiu. S-a dat alarma cu privire la un incendiu provocat în bucătăria unității.

Personalul și pacienții au fost evacuați de urgență. Pe când salvatorii au ajuns în încăpere au observat că o persoană a rămas acolo, fiind intoxicată cu fum.

Au evacuat-o și i-au acordat îngrijirile medicale necesare.

În timpul intervenției, un „pacient” a ajuns pe acoperișul clădirii. A fost solicitat un echipaj al poliției cu negociator.

În urma discuțiilor purtate, acesta a hotărât să coboare, liniștit, împreună cu pompierul care ajunsese la el cu ajutorul autospecialei pentru intervenție la înălțime.

Totul a fost o simulare de caz, trecută cu brio!

[arve url=”https://youtu.be/2YfRjXhor-0″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.