26.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

FOTO/VIDEO – Secția de Psihiatrie de pe Someșului: Persoană intoxicată cu fum și una aflată pe acoperiș, salvate de pompieri!

Echipaje ale pompierilor și ale poliției au fost prezente azi pe Someșului, la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. O persoană a fost intoxicată cu fum și una a fost coborâtă, după negocieri, de pe acoperiș.

Mobilizare de forțe, azi, pe strada Someșului din municipiu. S-a dat alarma cu privire la un incendiu provocat în bucătăria unității.

Personalul și pacienții au fost evacuați de urgență. Pe când salvatorii au ajuns în încăpere au observat că o persoană a rămas acolo, fiind intoxicată cu fum.

Au evacuat-o și i-au acordat îngrijirile medicale necesare.

În timpul intervenției, un „pacient” a ajuns pe acoperișul clădirii. A fost solicitat un echipaj al poliției cu negociator.

În urma discuțiilor purtate, acesta a hotărât să coboare, liniștit, împreună cu pompierul care ajunsese la el cu ajutorul autospecialei pentru intervenție la înălțime.

Totul a fost o simulare de caz, trecută cu brio!

[arve url=”https://youtu.be/2YfRjXhor-0″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.