8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FOTO/VIDEO – Secția de Psihiatrie de pe Someșului: Persoană intoxicată cu fum și una aflată pe acoperiș, salvate de pompieri!

Echipaje ale pompierilor și ale poliției au fost prezente azi pe Someșului, la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. O persoană a fost intoxicată cu fum și una a fost coborâtă, după negocieri, de pe acoperiș.

Mobilizare de forțe, azi, pe strada Someșului din municipiu. S-a dat alarma cu privire la un incendiu provocat în bucătăria unității.

Personalul și pacienții au fost evacuați de urgență. Pe când salvatorii au ajuns în încăpere au observat că o persoană a rămas acolo, fiind intoxicată cu fum.

Au evacuat-o și i-au acordat îngrijirile medicale necesare.

În timpul intervenției, un „pacient” a ajuns pe acoperișul clădirii. A fost solicitat un echipaj al poliției cu negociator.

În urma discuțiilor purtate, acesta a hotărât să coboare, liniștit, împreună cu pompierul care ajunsese la el cu ajutorul autospecialei pentru intervenție la înălțime.

Totul a fost o simulare de caz, trecută cu brio!

[arve url=”https://youtu.be/2YfRjXhor-0″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.