21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Un minor dat în urmărire internațională a furat mașina unui bistrițean! UNDE au fost găsiți:

Un bistrițean a anunțat că mașina sa a fost furată luni noaptea. Ieri, autoturismul a fost găsit în județul Suceava. Acesta a fost furat de un minor dat în urmărire internațională. AFLĂ detalii:

Un bistrițean de 41 de ani a sunat ieri la 112, anunțând că mașina sa, în valoare de 13.000 de euro, a fost furată. Acesta își lăsase autoturismul în parcarea blocului din Unirea, cu cheile în contact.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au demarat de îndată verificările, iar ca urmare a investigațiilor efectuate, au identificat un tânăr de 15 ani, din Fălticeni, județul Suceava, bănuit de comiterea faptei”, transmit reprezentanții IPJ BN.

TRASEUL făcut de micul hoț:

Minorul a profitat de faptul că era noapte și a furat autoturismul, gonind spre județul Suceava.

Ajuns în localitatea Gura Humorului, în jurul orei 07:40, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul Bucovina, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație, acroşând un autobuz condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani din comuna Mănăstirea Humorului.

Conform realitateadesuceava, după impact, minorul nu a oprit la faţa locului și a continuat deplasarea până la un centru de dezmembrări auto, cu scopul de a preda autoturismul, acesta fiind locul unde a fost identificat de poliţişti.

Oamenii legii au stabilit că minorul figurează a fi dispărut din data de 11 februarie de la Centrul de Plasament „Mihail şi Gavriil” Solca, fiind dat în urmărire internaţională.

Reprezentanții centrului au fost anunțați de găsirea minorului, iar polițiștii din Gura Humorului au anunțat organele competente din Bistrița de găsirea autoturismului.

Mașina a fost recuperată și restituită păgubitului.

Polițiștii din Gura Humorului fac cercetări într-un dosar penal de conducere a unui autoturism fără a poseda permis de conducere. Polițiștii bistrițeni continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de furt calificat.

 

Info- realitateadesuceava.net

foto- svnews

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...