21.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

INTERZIS la evenimente la care participă mai mult de o mie de persoane, din cauză de… coronavirus

Autoritățile au decis interzicerea evenimentelor la care participă mai mult de 1.000 de persoane. Acestea vor fi anulate și suspendate până în data de 31 martie. Ce măsuri au mai impus autoritățile:

Potrivit biziday.ro, autoritățile au decis să interzică evenimentele la care participă mai mult de o mie de persoane. Măsura vizează întreaga țară și este valabilă până în data de 31 martie.

„Se interzic activitățile unde participă mai mult de o mie de persoane, până la 31 martie. Pentru fiecare eveniment unde sunt mai puțin de o mie de persoane, decizia se va lua la nivel local. Măsura va fi prelungită în funcție de evoluția crizei. Este o măsură preventivă”, a anunțat Raed Arafat.

Autoritățile locale pot să interzică inclusiv adunările compuse din mai puțin de 1.000 de persoane, dacă se impune acest lucru.

De asemenea, vor fi închise școlile din țară în care s-au confirmat cazuri de infecție. Se vor sista și stagiile de practică în spitale pentru studenții universităților de la medicină și farmacie.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: