22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

ÎNCĂ un suspect de CORONAVIRUS! A venit din Spania!

Un bărbat întors din Spania a ajuns azi – noapte, de urgență, la Spital. Se simțea rău. Acesta a explicat că vine din Spania, via Milano. I s-au prelevat probe și se așteaptă să vadă dacă are sau nu COVID-19.

Un al patrulea suspect de coronavirus vine… din Spania. Bărbatul s-a întors acasă, dar avionul a făcut escală la Milano.

Deoarece s-a prezentat la spital cu probleme respiratorii, i s-au prelevat probe. Se așteaptă să vadă dacă are sau nu COVID-19.

„La secția Boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a ajuns astă noapte un bărbat de 33 de ani din județul Bistrița-Năsăud prezentând simptomatologie respiratorie și digestivă. Bărbatul a declarat că s-a întors din Spania, via Milano (considerată zonă roșie a carantinei instituite în urma confirmării Coronavirusului) și, întrucât s-a încadrat în definiția de caz pentru infecția cu virusul COVID-19 (Coronavirus), i-au fost recoltate probe biologice care au fost trimise Laboratorului de analize medicale din cadrul Spitalului de Boli infecțioase din Cluj-Napoca. În prezent, pacientul este în stare bună, stabil din punct de vedere hemodinamic și respirator. Spitalul Județean de Urgență Bistrița a luat toate măsurile necesare limitării răspândirii eventualelor cazuri de Coronavirus, prin suplimentarea personalului în cadrul Secției Boli infecțioase, izolarea spațiului din secție destinat cazurilor suspecte și asigurarea de circuite epidemiologice separate”, transmit reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: