-5.4 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 26, 2022

Un real sprijin pentru părinți: Psihiatru pentru copii, la Policlinica Sanovil Bistrița!

Gama de servicii medicale pentru cei mici pe care le oferă Sanovil se diversifică! În echipa Sanovil a fost cooptat un medic psihiatru pentru copii, din Cluj-Napoca.

Dr. Diana Rus, medic specialist Psihiatrie Pediatrică – formată în cadrul Clinicii de Psihiatrie Pediatrică Cluj-Napoca – își începe activitatea în cadrul Policlinicii Sanovil. Zilnic, veți putea beneficia de evaluare, diagnostic, tratament de specialitate, monitorizare, dar și consiliere a copilului și a părinților.

„Tulburările psihice sunt la fel de importante ca și bolile somatice. Pot să afecteze pe oricine, indiferent de vârstă sau statut social. De aceea este important să cereți ajutor de specialitate. Psihiatria Pediatrică se ocupă cu problemele de dezvoltare ale copilului, de tulburările emoționale și de comportament a copilului și adolescentului. Netratate corespunzător, acestea pot să aibă repercusiuni în viața de adult. Dificultățiile școlare sau de relaționare ale copilului cu cei din jur pot să îi producă un distres important și tulburări de adaptare la schimbările de mediu”, spune Dr. Diana Rus.

„Dacă copilul dumnevoastră nu vorbește, are un comportament particular, este agitat și agresiv sau dimpotrivă, este trist, fricos, emotiv, plânge mult, este posibil ca acesta să aibă nevoie de un consult de psihiatrie pediatrică. De asemenea, dacă considerați că aveți dificultăți de colaborare cu copilul ajuns la vârsta adolescenței sau aveți suspiciunea că acesta consumă substanțe psihoactive, vă sfătuim să fiți deschiși pentru o evaluare. Consultația va fi o experiență plăcută pentru copil. Se va simți ascultat și înțeles”,  adaugă medicul.

Programarile se pot realiza la telefon 0263.70.17.01 sau 0263.701.702 – Policlinica Nouă Sanovil din centru.

În curând consultațiile se vor putea face și gratuit, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...