10.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Se așteaptă rezultatele! CE se va întâmpla cu cei 4 suspecți de coronavirus:

Celor patru bistrițeni suspecți de coronavirus li s-au prelevat mostre biologice. Acestea au fost trimise la laborator. CE se va întâmpla cu ei, în funcție de rezultate:

Avem patru suspecți de coronavirus, la această oră, în județ. Trei au venit din zona roșie a Italiei, iar unul a venit din Spania, cu escală în Milano.

Celor patru, trei în carantină și unul internat la spital, li s-au prelevat mostre biologice. În această seară sunt așteptate rezultatele.

În funcție de rezultat, se va decide și ce se face cu cei patru bistrițeni.

„Dacă rezultatele ies pozitive, atunci pacienții vor fi transferați la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Acolo sunt pregătite 60 de paturi pentru cei cu coronavirus. Abia când acele 60 de locuri se vor umple, se va trece la spitalele județene din județul de domiciliu al celui infectat. Momentan la Cluj sunt internați doar doi. Dacă rezultatele ies negative, și rămân la Bistrița, în caz de complicare a stării de sănătate, noi oricum suntem organizați intern și avem pregătită zonă de ATI unde să ne ocupăm de ei”, a declarat, pentru Bistrițesanul.ro, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany.

 

FOTO- Emaramures

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.