14.5 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

REBRIȘOARA: I s-a aprins mașina și s-a ars și pe față!

Echipajele de pompieri și paramedicii din cadrul ISU BN intervin în aceste momente la un incendiu, în Rebrișoara. Un autoturism a fost cuprins de flăcări. Conducătorul auto are arsuri la nivelul feței.

Un Echipaj de Prim Ajutor al ISU BN, care tranzita localitatea Rebrișoara, s-a oprit să acorde asistență medicală unui șofer.

Mașina acestuia a fost cuprinsă de flăcări. Iar bărbatul, probabil în încercarea de a stinge incendiu, s-a ars în zona feței.

Paramedicii au solicitat intervenția autospecialei de stingere de la Secția de Pompieri Năsăud.

Situația e în dinamică.

UPDATE

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz Băi a preluat un bărbat în vârstă de 40 de ani cu arsuri de gradul I și II la nivelul feței și a membrelor superioare, conștient și cooperant, în vederea transportarii la CPU Năsăud. Autoturismul a ars în proporție de 90%, iar cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric la un cablu (conductor) cu improvizații” transmit reprezentanții ISU BN.

 

Foto- arhivă

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: