24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

REBRIȘOARA: I s-a aprins mașina și s-a ars și pe față!

Echipajele de pompieri și paramedicii din cadrul ISU BN intervin în aceste momente la un incendiu, în Rebrișoara. Un autoturism a fost cuprins de flăcări. Conducătorul auto are arsuri la nivelul feței.

Un Echipaj de Prim Ajutor al ISU BN, care tranzita localitatea Rebrișoara, s-a oprit să acorde asistență medicală unui șofer.

Mașina acestuia a fost cuprinsă de flăcări. Iar bărbatul, probabil în încercarea de a stinge incendiu, s-a ars în zona feței.

Paramedicii au solicitat intervenția autospecialei de stingere de la Secția de Pompieri Năsăud.

Situația e în dinamică.

UPDATE

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz Băi a preluat un bărbat în vârstă de 40 de ani cu arsuri de gradul I și II la nivelul feței și a membrelor superioare, conștient și cooperant, în vederea transportarii la CPU Năsăud. Autoturismul a ars în proporție de 90%, iar cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric la un cablu (conductor) cu improvizații” transmit reprezentanții ISU BN.

 

Foto- arhivă

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...