21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Peste 100 de bistrițeni izolați la domiciliu, în doar câteva ore!

Numărul bistrițenilor izolați la domiciliu crește exponențial. În doar câteva ore, peste 100 de bistrițeni au ajuns în casele lor, cu impunerea de a sta izolați timp de 14 zile. Din fericire, nu avem, până la această oră, alt caz confirmat de COVID 19, înafară de tânărul năsăudean.

La nivel național există 246 de cazuri confirmate cu COVID 19. Din fericire, la noi în județ, e doar unul, tânărul năsăudean întors din Italia.

Situația e în dinamică, iar numărul celor ce intră în izolare la domiciliu crește exponențial.

De azi dimineață, în doar câteva ore, 123  de bistrițeni au fost izolați la domiciliu.

Conform informațiilor primite de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, în județul nostru sunt la această oră:
– 1 persoană confirmată cu Coronavirus
– 99 persoane în carantină și
– 453 persoane în izolare la domiciliu.
De la ultima raportare, de ieri, 17.03, în ceea ce privește rezultatele probelor recoltate din Bistrița-Năsăud, nu s-au mai primit rezultate.” transmit reprezentanții Prefecturii Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: