22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Ioan Turc (PNL): Se impune de urgență o hotărâre referitoare la piețele din Bistrița

Ioan Turc, președintele PNL Bistrița-Năsăud, atrage atenția că se impune urgent o hotărâre referitoare la piețele din Bistrița:

Luând în considerare faptul că bistritenii nu mai ajung în piețele din municipiu în număr așa de mare ca și până acum, pe fondul măsurilor preventive împotriva infectării cu coronavirus, cred că se impune de urgență o hotărâre privind suspendarea plății taxei pentru închirierea meselor”, propune liderul liberal Ioan Turc.

Acesta subliniază că măsura ar putea să-i ajute pe comercianți până la normalizarea situației.

Pentru cei mai mulți dintre comercianți, banii obținuți prin activitatea din piețe reprezintă singurul venit al familiei”, mai spune Ioan Turc.

Prin omenie și solidaritate, vom fi mai câștigați cu toții!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: