22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

VIDEO Primele demisii la Spitalul Județean de Urgență Bistrița! Două asistente au abandonat lupta cu virusul ucigaș

Valul de demisii din sistemul medical pare să nu se termine și a atins și Spitalul Județean de Urgență din Bistrița. Potrivit managerului unității medicale, două asistente au abandonat lupta cu virusul ucigaș și și-au dat demisia.

Două asistente cu experiență de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița și-au dat demisia. Informația a fost confirmată astăzi, de către managerul unității medicale. Potrivit acestuia este vorba despre o asistentă de la Secția de Ginecologie și una de la Ortopedie.

Motivele invocate au fost „personale”, însă managerul Gabriel Lazany crede că li s-a făcut frică, în ciuda faptului că până acum nu au avut niciun contact cu vreun pacient confirmat sau măcar suspect de COVID-19.

Întrebat dacă le va reprimi în spital odată ce nebunia se va termina, Lazany a precizat: „Cât sunt eu manager la spital nu se întorc”.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: