9.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Hai externare! 3 bistrițeni vindecați și externați din Spitalul Județean de Urgență

Vești bune de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița! Trei bistrițeni internați la Secția de Boli Infecțioase s-au vindecat și au fost externați. Alți doi bistrițeni vindecați au fost externați de la spitalul din Cluj-Napoca.

În timp ce infecțiile cu coronavirus sunt în creștere atât la nivel național, cât și la nivel local, avem parte și de vești bune! Trei persoane infectate cu COVID-19 internate la Secția de Boli Infecțioase au fost declarate vindecate și au fost lăsate să plece acasă.

„În cursul dimineții 3 pacienți confirmați cu Covid-19, internați la secția de Boli infecțioase a Spitalului Județean au primit vești bune. A sosit rezultatul celei de-a doua testări de control, realizată conform procedurii la un interval de minim 24 de ore după prima. Ambele testări fiind negative, pacienții au fost externați.”, a anunțat managerul Spitalului Județean, Gabriel Lazany.

În ceea ce privește persoanele vindecate, pe lângă cei trei bistrițeni raportați de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, mai există încă două persoane din județul nostru care au fost internate în Cluj-Napoca după ce au fost infectate cu coronavirus. Starea de sănătate a celor doi a revenit la normal și au fost declarați vindecați și externați. Avem, așadar, 5 persoane din Bistrița-Năsăud vindecate de infecția cu coronavirus.

Printre persoanele vindecate se numără și copilul în vârstă de un an, despre care Bistrițeanul a scris mai jos:

VIDEO: Un bebeluș de doar un an, printre pacienții internați confirmați cu Covid-19

Despre cele două persoane vindecate și externate din spitalul din Cluj-Napoca, dar despre care autoritățile județene nu comunică nimic, Bistrițeanul.ro a scris în materialele de mai jos:

Vești bune: Avem primul bistrițean vindecat de coronavirus!

VESTE BUNĂ: Încă o persoană din județul nostru, vindecată de COVID 19! DSP BN nu știe

Vă reamintim că în județul Bistrița-Năsăud, în 5 aprilie, la ora 13 situația oficială comunicată de Grupul de Comunicare Strategică era următoarea:

  • 42 cazuri pozitive de COVID-19, dintre care trei medici și două infirmiere. De la ultima raportare,14 persoane au fost confirmate pozitiv la infecția cu coronavirus.
  • 5 decese
  • 3 persoane vindecate
  •  în carantină instituționalizată – 470 persoane, cu 85 mai multe decât în data de 4 aprilie
  • în autoizolare la domiciliu – 1473 persoane, cu 493 mai puține persoane față de raportarea din data de 4 aprilie

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.