16.5 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO: Băiețel de 10 ani, rănit în incendiu! Salvatorii n-au putut ajunge în zonă decât pe jos

Un incendiu a izbucnit într-o zonă izolată din Sîngeorz-Băi. Un băiețel de doar 10 anișori a fost rănit. Salvatorii au ajuns în zona indicată doar pe jos, neputând înainta cu echipajele.

Intervenție dificilă pentru salvatorii bistrițeni.

Un apel la 112 anunța un incendiu la o casă izolată în câmp.

Un incendiu a izbucnit la o casă izolată în câmp, în Sîngeorz-Băi. Intervin un echipaj de pompieri și un Echipaj de Prim Ajutor SMURD. De asemenea, intervenția va fi sprijinită și de Serviciul Voluntar”, au anunțat pompierii.

Din nefericire, în zonă nu s-a putut ajunge cu echipajele din dotare, așa că salvatorii au luat-o la pas. Mai mult, un băiețel de doar 10 anișori a fost rănit în incendiu.

„Echipajele de intervenție au ajuns la locul indicat pe jos, din cauza faptului că în zonă nu este acces auto. Incendiul se manifestă generalizat la casă și la o anexă. Un copil în vârstă de 10 ani prezintă arsuri pe aproximativ 10% din suprafața corpului, este conștient, și a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD pentru a fi transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, transmit reprezentanții ISU BN.

Intervenția este în dinamică! Revenim cu informații!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: