8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FOTO: Băiețel de 10 ani, rănit în incendiu! Salvatorii n-au putut ajunge în zonă decât pe jos

Un incendiu a izbucnit într-o zonă izolată din Sîngeorz-Băi. Un băiețel de doar 10 anișori a fost rănit. Salvatorii au ajuns în zona indicată doar pe jos, neputând înainta cu echipajele.

Intervenție dificilă pentru salvatorii bistrițeni.

Un apel la 112 anunța un incendiu la o casă izolată în câmp.

Un incendiu a izbucnit la o casă izolată în câmp, în Sîngeorz-Băi. Intervin un echipaj de pompieri și un Echipaj de Prim Ajutor SMURD. De asemenea, intervenția va fi sprijinită și de Serviciul Voluntar”, au anunțat pompierii.

Din nefericire, în zonă nu s-a putut ajunge cu echipajele din dotare, așa că salvatorii au luat-o la pas. Mai mult, un băiețel de doar 10 anișori a fost rănit în incendiu.

„Echipajele de intervenție au ajuns la locul indicat pe jos, din cauza faptului că în zonă nu este acces auto. Incendiul se manifestă generalizat la casă și la o anexă. Un copil în vârstă de 10 ani prezintă arsuri pe aproximativ 10% din suprafața corpului, este conștient, și a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD pentru a fi transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, transmit reprezentanții ISU BN.

Intervenția este în dinamică! Revenim cu informații!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.