21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO/VIDEO: I-a tăiat calea și s-a făcut nevăzut! Acum stă cu mașina stricată, de luni bune, după ce a evitat impactul

S-a întâmplat în luna februarie, în Groapa Sărății. O autoutilitară a ieșit în DN17 fără să se asigure. Șoferul unui autoturism care circula regulamentar, în încercarea de a evita impactul, a ajuns pe acostament. Acum așteaptă de luni bune, cu mașina avariată, o soluție:

Un bistrițean se deplasa, în 22 februarie 2020, pe DN17, direcția Bistrița – Cluj.

În Groapa Sărății, de pe un drum lăturalnic, i-a ieșit în față o autoutilitară, care a virat stânga, spre Bistrița, fără să se asigure în prealabil. Șoferul mașinii mici, în încercarea de a evita impactul, a tras de volan dreapta, ajungând pe acostament.

Șoferul autoutilitarei a demarat în trombă. Deși un alt participant la trafic, care a văzut toată scena, a încercat să-l oprească, s-a făcut nevăzut.

[arve url=”https://youtu.be/TQiWQ8SgY7M” /]

Din nefericire, autoturismul bistrițeanului care circula regulamentar a fost avariat. Acesta a anunțat polițiștii despre incident, pentru a putea reuși să dea de cel ce i-a produs paguba. Și mașina să-i fie reparată de vinovat.

Doar că timpul a trecut, și de trei luni de zile, omul nu-și vede făcută dreptatea.

Nu mai am nicio veste, nu mai știu nimic. Ăla s-a făcut nevăzut. Știu că e autoutilitară cu vișiniu și alb. Dar încă nu am răspuns nici de la poliție, nici nimic, și nu-mi pot repara mașina”, a spus supărat Ioan, bistrițeanul păgubit.

Nici perioada nu a fost prielnică, imediat după incidentul său fiind starea de urgență declarată din cauza pandemiei. Polițiștii au făcut demersurile de identificare a făptașului.

Autoutilitara s-a dovedit a fi înmatriculată în Irlanda. Apoi, odată cu identificarea proprietarului s-a solicitat comunicarea datelor persoanei care se afla la volanul autoutilitarei în momentul incidentului din 22 februarie. Inițial, proprietarul a refuzat să colaboreze cu autoritățiile, fiind sancționat.

În cele din urmă s-a identificat și șoferul vinovat.

A fost identificat conducătorul auto al autoutilitarei ca fiind un bărbat de 31 de ani, din Viișoara. Împotriva acestuia urmează să fie aplicate și măsurile care se impun”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Astfel, după ce se vor lua măsurile împotriva șoferului vinovat, cu procesul verbal întocmit de polițiști, bistrițeanul își va putea repara mașina. Chiar dacă au trecut câteva luni…

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...