18.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Trei bărbați din Reteag, căutați internațional pentru sclavie și agresiune sexuală

Polițiștii bistrițeni au reținut trei bărbați din Reteag, căutați la nivel internațional. Doi dintre ei erau condamnați de magistrații italieni, iar unul de cei spanioli. Printre capetele de acuzare: sclavie și agresiune sexuală.

Trei bărbați din Reteag vor fi prezentați azi în fața judecătorilor clujeni cu propunerea de arestare preventivă, până la predarea lor către oamenii legii din Italia și Spania.

Cei trei erau căutați la nivel internațional pentru infracțiuni ca sclavia și agresiunea sexuală

Doi bărbați – condamnați de intanța din Italia

”Pe numele celor doi, autoritățile judiciare din Italia au emis mandate europene de arestare. Bărbatul de 48 de ani are de executat unui rest de pedeapsă de 4 ani, 11 luni și 29 zile închisoare dintr-o pedeapsă totală de 6 ani, aplicată pentru săvârșirea infracțiunilor de rele tratamente aplicate membrilor de familie, violență sexuală, hărțuire, furt și amenințare, pe teritoriul Italiei. Pe numele bărbatului de 52 de ani, autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, acesta fiind condamnat la 6 ani, 3 luni și 10 zile de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de punere sau menținere în stare de sclavie și rele tratamente aplicate membrilor de familie, pe teritoriul Italiei” transmit reprezentanții IPJ BN.

Unul – condamnat de magistrații din Spania

Tot ieri a fost depistat și un tânăr de 26 de ani, căutat internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare spaniole au emis un mandat european de arestare, fiind condamnat la 12 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală (viol), pe teritoriul Spaniei” explică reprezentanții IPJ BN.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva celor trei ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând să fie prezentați Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: